ACNEWS

Papadimitriu Athina: A flitter és a lótrágya között érzem jól magam

A Farm VIP versenyzője fél évig jurtában élt, traktor vitte a színházi fellépésére és szellemgyógyászként állatok rehabilitációjával is foglalkozik.

Hirdetés
Ad image

A Farm VIP versenyzője fél évig jurtában élt, traktor vitte a színházi fellépésére és szellemgyógyászként állatok rehabilitációjával is foglalkozik.

Flitter vagy tanya, Papadimitriu Athinánál egyre megy. A kortalan színésznő a TV2 Farm VIP című műsorában mutatja meg a nézőknek, hogy a színészet mellett a gazdálkodás sem foghat ki rajta.

„Elképesztő a csapatunk, annyira jól válogattak össze minket, hogy le a kalappal. Az első perctől kezdve egységben voltunk, ami nagyon fontos egy ilyen műsorban. Nem ismeretlen számomra a gazdálkodás, de bizony voltak olyan pillanatok, amik rajtam is kifogtak, mint például az árpával való munka vagy olyan kézműves feladatok, amiket láttam már, de sosem csináltam korábban” – kezdte lapunknak a Jászai-Mari díjas színésznő, aki hosszú évekkel ezelőtt igazi modern nomádként élt.

„Fél évig jurtában laktunk, úgy hordtuk oda a vizet, teljesen kivonultunk a természetbe, onnan jártam dolgozni a színházba. Itt a Dunakanyarban nem egyszer nagyon kiöntött a Duna, volt, hogy traktorral vittek a színházba, mert kocsival nem lehetett áthajtani. Volt kecskénk, juhunk, tevénk, rengeteg állatot tartottunk, rendesen dolgoztam fel őket, vagy készítettem sajtot. Egyet nem tudtam csupán megszokni, az állatok legyilkolását. Egyre jobban azt érzem, hogy nincs jogunk ehhez. Tizenkét év után elköltöztem a farmunkról, ugyanabban a faluban laktam, mert számomra a főváros élhetetlen már. Kell nekem ez a nyugalom, hogy este előadás után a természet vegyen körül és fel tudja töltődni. Szoktam mondani, hogy én a flitter és lótrágya között érzem jól magam. A veteményesemet sajnos nem tudtam gondozni, szerencsére rengeteg színházi feladatom van többek között a Budapesti Operettszínházban és a Nemzeti Lovas Színházban is, de a kutya, cica és az egyetemista lányom lova velünk van és gondozzuk őket” – mesélte Athina.

A színésznő a természet közelsége mellett a természetgyógyászatban is mélyen hisz, sőt maga is rendszeresen gyógyít a szellem erejével.

„Most ez a háttérbe szorult az életemben, az első covid-hullám óta, nagyot változott mindenki élete. Akkor elvesztettem egy nagyon kedves színészbarátomat és azóta nem csináltam. Fontosnak tartom ezt a fajta segítséget, gyógyítást, ugyanis hiszem az, hogy az orvostudománnyal párhuzamosan lehet a testet és a lelket is erősíteni. Segítettem már a cicám és az egyik lovam lábtörésénél, tökéletesen meggyógyultak mindketten. Most egy kutyuson kell segítenem, így hosszú idő után, igyekszem érte mindent megtenni” – mesélte Athina.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés