ACNEWS

Pápai Joci a Sztárban Sztár leszek! döntőjéről – „Olyan, mintha a két gyerekem közül kéne választani”

A TV2 showműsorának mestere drámai pillanatokra készül a döntőben.

Hirdetés
Ad image

A TV2 showműsorának mestere drámai pillanatokra készül a döntőben.

Tokszorító pillanatokra készül a Sztárban Sztár leszek! mestere, Pápai Joci. Az énekes – Majkával együtt speciális helyzetben lesz vasárnap este,- ugyanis két-két versenyzőjük is a színpadra áll a fináléban. Az öt szerencsés, akik a TV2 szupershowjának a döntőben küzdhetnek meg az első helyért név szerint; Hadas Alfréd, Csiszár István, Szakács Szilvia mellett Pápai Joci két versenyzője Pál-Baláž Karmen és Gábor Márkó is a döntősök között van. Az AcNews felkereste Pápai Jocit, aki feszülten várja a hétvégi döntőt és a következő héten éjjel-nappal a versenyzőivel fog dolgozni a tökéletes produkciók érdekében.

„Mindent megteszünk a srácokkal, egész héten gőzerővel fogunk készülni a döntőre. Próba próba hátán. A családom nagyon megértő, tudják, hogy ez a hét rettenetesen fontos, utána szusszanhatunk egyet. Tudják, hogy nem hagyhatom cserben a Karment és Márkót” – kezdte lapunknak Joci, aki azonban egy esetre nincs felkészülve, ha a saját versenyzői közül kell választania.

„Ebbe nem igazán tudok belegondolni, inkább a célra fókuszálok és arra, hogy mennyit fejlődtek a versenyzők az elmúlt nyolc hét alatt. Itt már a nézők döntenek, ennek örülök, mert nekem ez olyan, mintha a két gyerekem közül kéne választani. Képtelen lennék kettészakadni. Ha mégis előállna az a helyzet, hogy Karmen és Márkó áll a dobogó tetején és véleményt kell alkotnom arról, ki legyen a nyertes, akkor az összteljesítményüket kell néznem. Ebben egyezünk Majkával, Babettel és Gabival; nincs ellenségeskedés, most csak és kizárólag az nézzük, hogy a ki a legjobb a legjobbak között” – mondta Joci.

Hogy ki lesz a legjobb az vasárnap este kiderült; Hadas Alfréd: Masked Wolf, Csiszár István: Freddie Mercury, Pál-Baláž Karmen: Sia, Gábor Márkó: Caramel, Szakács Szilvia pedig Lara Fabian bőrébe bújhat. A szuperdöntőn olyan sztárok lépnek majd fel, mint Rácz Gergő, Takács Nikolas, Király Viktor, Radics Gigi és Miklósa Erika.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés