ACNEWS

Pápai Joci: Ki kell pihennem ezt az évet, sok volt nagyon!

Brutális állapotok uralkodnak az énekes kertjében, több százezres a kár, miközben az énekes napi 16-18 órákat dolgozik.

Hirdetés
Ad image

Brutális állapotok uralkodnak az énekes kertjében, több százezres a kár, miközben az énekes napi 16-18 órákat dolgozik.

Kemény évet tudhat maga mögött Pápai Joci. Az énekes számtalan koncertet, tévés munkát, interjút tudhat maga mögött. Mindezek mellett a TV2 szupershowjának, a Sztárban Sztár leszek! – nek a mestereként akár napi 16-18 órákat is dolgozott, így nem csoda, hogy év végére – mint sokunknak – de kimerültek a tartalékai.

„Bizony, kicsit lemerült az elem, szóval januárban pihenni kell és szeretnék többet a családommal lenni, mert nagyon keveset láttam őket. Megértették persze, hogy ez mindannyiunk érdeke, hiszen ilyen lehetőség ritkán adatik az életben. Van még egy-két koncertem, ezekre készülök, de utána egy nyugisabb, tervezősebb időszak jön az életünkben. Gondolkodunk rajta, hogy ha lehet, akkor egy kicsit elutazzunk feltöltődni, nagy szükségem lenne rá. Bírom a melót, éltet a közönség, de egy kicsi szusszanásra nekem is szükségem van” – árulta el lapunknak Joci, akinek azonban sok ideje nem marad a pihenésre, ugyanis reggel egy sokkoló videót osztott meg a rajongóival; romokban van a kertje: szétszaggatott nyugágyak, romok és megcsócsált bútordarabokkal van tele. Sokan azt hitték, vandálok törtek be, esetleg a szélsőséges időjárás lehet a ludas a brutális állapotokért, azonban kiderült, hogy a család legújabb, örökmozgó négylábú tagja a felelős mindenért.

„Nem gyenge, amit Noah csinált a kertben. Alig voltam itthon, rengeteget dolgoztam és nem maradt elég idő a tréningre. Voltak nála oktatók, de a kerti bútornak vége, a kert teljesen tropa. Ki kell erre találni valami megoldást, mert még egy évig tuti, hogy ennyire izgága lesz. A kár sok százezer, vehetek új bútort, berendezést. Imádnivaló amúgy, de a nevelését szigorúbbra kell venni, mert a kertben tényleg kaotikus állapotok uralkodnak. A gyerekek sokat játszanak vele, de unalmas óráiban elég aktív tud lenni, ahogy a képeken is látszik” – mesélte Joci.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés