ACNEWS

Pápai Joci nem szívbajos, szeret kockáztani

Március 13-án indul a megújult Zsákbamacska a TV2-n. A két műsorvezető, Majka és Pápai Joci pörgős, szórakoztató műsort ígérnek, ahol az nyer a legtöbbet, aki sokat kockáztat.

Hirdetés
Ad image

Március 13-án indul a megújult Zsákbamacska a TV2-n. A két műsorvezető, Majka és Pápai Joci pörgős, szórakoztató műsort ígérnek, ahol az nyer a legtöbbet, aki sokat kockáztat.

Ismeretlen nyeremény, vagy ha kevés is, de készpénz?  A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. Pápai Jocitól kérdeztük, hogy ő mennyire lenne bevállalós, ha versenyző lenne, és mennyire gyorsan hoz a valós életben döntéseket.
 

„Én nem szeretem elhúzni a döntéseimet, általában szívből döntök, és nem mindig azt, amit az ész diktál. Nem mondható el rólam, hogy mindig alaposan átrágom a döntéseimet. Egy hirtelen srác, egy ösztönlény vagyok. Ha visszagondolok az életemre, hogy megbántam-e valamelyik gyors választásomat, az a válaszom az, hogy nem. Mindennek így kellett történnie, hogy az legyek ma, aki vagyok. Ha rosszul is döntöttem, annak a következményeit is meg kellett élnem, és az vitt előre az utamon”- mesélte Joci, aki elárulta, versenyzőként hogyan reagálna.

„Szeretek kockáztatni, végig játszottam volna a játékokat, kimaxoltam volna a lehetőségeket, ha nyerek vele, ha nem”

Joci műsorvezetői munkáját megkönnyítette, hogy Majkával húsz éve barátok, így könnyen egymásra hangolódtak.  Nem is izgult, pedig életében először vezetett szórakoztató műsort.

„Olyan műsorvezető társat kaptam, aki vérprofi, akinek a zsigereiben van a tévézés, így észre sem vettem, hogy számomra ez egy új terep. Egy nagy szórakozás volt a haverommal. Ugyanakkor megérintett, ha valakit rábeszéltünk a játék folytatására, és elvesztett mindent. Legalább annyira csalódott voltam, mint a játékos” – árulta el az énekes, aki jelenleg az év első nagykoncertjére készül március 11-én.  

„Hat éve várok erre a pillanatra, hogy úgy tudjam az egész zeneiségemet felvinni a színpadra, ahogy megálmodtam. Most végre eljött a pillanat. Az elmúlt 3 hónapom arról szólt, hogy úgy építsem fel a produkciót, mint ahogy külföldön szokták. Komoly stábbal látványban, fényekkel, zenei producerrel, tánckarral. Ez lesz jelen állás szerint a zenei karrierem csúcsa. A dalaim többsége mély érzelmekről szól, most eljött az idő, amikor a néző már nem csak a fülén keresztül engedi be magába a zenét, hanem a látvány is sokat tesz majd hozzá”- magyarázta Joci, aki karrierje kezdeti szerénységét nem hagyta maga mögött.

„Szégyellném magam, ha ez nem így lenne. Amikor sikeres lettem azt kértem a hozzám közelállóktól, ha csak egy kis jelét is érzik, hogy elszálltam, azonnal szóljanak rám. Nagyon szégyellném magam. Azért, mert én a zenét kaptam a Jó Istentől, nem vagyok más, mint a többi ember, nem kell ezt felnagyítani”

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés