ACNEWS

2024. June 29.   |   Péter, Pál napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Paris Hiltont gyógyszerezték, levetkőztették és bántalmazták

Paris Hilton / Fotó: Shutterstock
Paris Hilton / Fotó: Shutterstock
„Telepumpáltak gyógyszerekkel és szexuálisan zaklatott a személyzet” – árulta el Paris Hilton a washingtoni kongresszus előtt.
Hirdetés
Ad image

A dúsgazdag hotellánc örökösnője az amerikai kongresszusban beszélt az ifjúsági központokban elkövetett visszaélésekről. Paris Hilton elmondása szerint 16 éves korában otthonba vitték. A szüleit becsapták az üzemeltetők.

Paris Hilton a washingtoni kongresszusban szigorúbb szabályokat követelt az ifjúsági központokban elkövetett visszaélések elleni küzdelemben – és részletesen beszámolt az ilyen helyeken tapasztalt visszaélésekről.

„Amikor 16 éves voltam, az éjszaka közepén kirángattak az ágyamból, és egy másik államba vittek, a négy bentlakásos ifjúsági gondozóközpont közül az egyikbe” – mondta a 43 éves celeb.

„Ezek a programok gyógyulást, fejlődést és támogatást ígértek”. Ehelyett azonban Hilton két évig nem beszélhetett és nem mozoghatott szabadon. „Erőszakkal tömtek tele gyógyszerekkel, és a személyzet szexuálisan bántalmazott”. A folyosón vonszolták végig és vetkőztették le.

A szülei minderről semmit sem tudtak. A létesítmények üzemeltetői – egy „profitorientált iparág”, ahogy Hilton fogalmazott – becsapták őket – írja a welt.de.

Hilton nem először beszél tapasztalatairól. A „This is Paris” (2020) című dokumentumfilmjében nyilvánosságra hozta, hogy fiatalon bántalmazást és erőszakot tapasztalt ilyen intézményekben. Az amerikai médiában is beszámolt a fizikai és lelki bántalmazásról. „Asztalokra fektettek minket, és belénk dugták az ujjaikat. Nem orvosok voltak” – mondta Hilton a New York Timesnak egy 2022 végén készült videóban.

Azoknak a fiataloknak címezve, akiknek ma hasonló élményeik vannak az amerikai intézményekben, Hilton azt mondta: „Látlak titeket. Hiszek nektek. Tudom, min mentek keresztül, és nem adom fel”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés