ACNEWS

Parkolót lopott magának a pofátlan pesti taxis

Amit a taxis művel, az nemcsak pofátlan, de veszélyes is Fotó: Illusztráció / Pixabay
Amit a taxis művel, az nemcsak pofátlan, de veszélyes is Fotó: Illusztráció / Pixabay
A fuvarozó kisajátított magának egy parkolóhelyet a Budapest VII. kerületében, hogy ott tölthesse a villanyautóját.
Hirdetés
Ad image

Nem véletlenül van régóta rossz híre a pesti taxisoknak, akik közül néhányan át is lépik a törvényesség határát. Most amit a Redditen megjelent poszt főszereplője művel, azt minden jóérzésű ember elítéli. Ráadásul az érintett, amúgy legendásan jó hírű taxitársaság mindent megtesz, hogy kiszűrje tagjai közül az oda nem valókat. A poszt szerint a személyfuvarozó folyamatosan kisajátított magának egy parkolót.

Kezdésként még létrával emelte meg a töltőkábelt, azóta átfestette a parkolót zöldre. Saját készítésű közlekedési táblát tett ki, veszélyesen kivezetve az áramot hálózati dugaljra. A fotók készítője szerint pár méterre van kifejezetten elektromosautó-töltő, csak azért biztosan fizetni is kellene… A pofátlan esetről készült fotót ide kattintva megtekintheti.

„Őszintén nem gondoltam, hogy meg tud még taxis lepni. Erre itt ez a poszt. Simán fel kell jelenteni, idióta gyökér az ilyen” – írta a képhez egy hozzászóló.

„Szerintem rendőrségen is ismeretlen tettes ellen nyugodtan mehet a feljelentés, ez lopásnak minősül és törvénytelen helyfoglalásnak, arról nem is beszélve, hogy ez iszonyúan veszélyes, simán lehet belőle tűzkár is. Illetve önkormányzatnak és a ház közös képviselőjének mindenképp jelezném a feljelentés mellett” – tette hozzá egy másik olvasó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés