ACNEWS

Pataki Zita a vetkőzésről: „Fontos tisztázni, nem magammal, a testemmel vagy az önbizalmammal van problémám”

A sztár bikiniben kapott sírógörcsöt a Nyerő Páros című műsorban.

Hirdetés
Ad image

A sztár bikiniben kapott sírógörcsöt a Nyerő Páros című műsorban.

 Bár Zitának csodás alakja van és semmi oka nincs szégyellnie az alakját, nehezen viselte a pőreséget, sőt sírva is fakadt.

„Fontos tisztázni, nem magammal, a testemmel vagy az önbizalmammal van problémám. Egyszerűen azt gondolom, egy bizonyos kor fölött nem elegáns bikiniben állni a kamera előtt, valamint híradósként sem a legbölcsebb lépés” – kezdte a Blikknek Zita, akinek a feladat szerint hölgytársaival együtt fürdőruhában kellett a férfiak elé állnia és énekelni, miközben sokszor jéghideg víz zúdult rájuk.

„Van egy Rousseau-idézet, ami nagyon illik erre a helyzetre. Így szól: 'Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz'. Eszembe jutott, hogy nemet mondjak a feladatra, de ez egy szórakoztató játék, és én játszani nagyon szeretek. De egyébként sem adom fel egykönnyen, amibe belevágok, azt végig is viszem” – folytatta Zita.

„Ha a szívembe nézek, nekem kellett volna nemet mondanom, de a munka felülbírálta a személyiségemet. A férjemre, Atira sem tudok haragudni, mert bár megtehette volna, hogy feláll és azt mondja Balázsnak, az ő felesége márpedig nem fog bikiniben bohóckodni, nem tette meg. Láttam rajta, bántja, hogy nem tudja megvédeni a szerelmét, de úgy gondolta, erős nő vagyok, majd én eldöntöm, mit szeretnék” – mesélte.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés