ACNEWS

Pentagon-titok: a Vatikán tud a földönkívüliekről

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A Vatikán tisztában van a nem emberi intelligenciák létezésével, és segített az Egyesült Államoknak visszaszerezni egy lezuhant UFO-t.
Hirdetés
Ad image

A 36 éves David Grusch 14 évig szolgált a légierőnél, Afganisztánban harcolt, amiért tiszti kitüntetést kapott, valamint dolgozott a Nemzeti Felderítő Hivatalnak (NRO). Az ő feladata az volt, hogy az NRO képviselőjeként járjon el, amikor az azonosítatlan légi jelenségek munkacsoporttal foglalkozott. A munkacsoportot kifejezetten az UFO-k kivizsgálására hozták létre.

A férfi most kamera elé állt, és elmondta, hogy az USA évtizedek óta szigorúan titkos UFO-mentő programot működtet. Azt is állítja, hogy a Vatikánnak köze volt az első UFO-balesethez.

Grusch szerint az első UFO-mentés 1933-ban történt az olaszországi Magentában, és Mussolini olasz kormánya 1945-ig őrizte, amikor is XII. Pius pápa figyelmeztette Amerikát. Elmondta, hogy az UFO részben ép volt, és egy biztonságos légibázison tartották, amíg az USA vissza nem szerezte a fasiszta olasz rezsim összeomlását követően.

„1933-ban volt az első visszaszerzés Európában, az olaszországi Magentában. Egy részben ép járművet találtak, és az olasz kormány egy biztonságos olaszországi légibázisra szállította 1944-1945-ig. A pápa elmondta az amerikaiaknak, hogy mi van az olaszoknál, és végül mi kaparintottuk meg” – idézi őt a Daily Mail.

Gruschot ezután megkérték, hogy tisztázza, a katolikus egyház tudott-e a nem emberi létezésről a Földön, mire ő így válaszolt: „Természetesen”.

Arra a kérdésre pedig, hogy miért kell hinni az állításainak, azt mondta: „Megvan a megbízólevelem, és hírszerző tiszt voltam”. Ez után hozzátette, hogy az UFO-észlelések Mussolini diktatúrája idején Olaszországban széles körben ismertek voltak.

Interjúja során elmondta, hogy állításait nem tudja bizonyítani, mert a dokumentumok és adatok „titkosak”.

„Őrültség, hogy az emberiség nem részesült az ezzel kapcsolatos széles körű kutatásokból. Megoldhatná az energiakérdéseket, javíthatnák az emberek életminőségét. Teljesen őrültség, ahogyan ezt védik, és tiltják a fejlődést” – mondta.

Grusch azt is állította, hogy az USA versenyben áll Oroszországgal és Kínával a földön kívüli élet megértéséért.

Ezek után, megjegyezte, hogy ezek a földönkívüli lények nem egyszer már emberi életet is kioltottak.

„Tévedés azt feltételezni, hogy mivel fejlettek, ezért kedvesek is. Soha nem fogjuk igazán megérteni a teljes szándékukat, és ez azért van, mert mi nem vagyunk ők. Bár nem tudok belemenni a részletekbe, mert az felfedne bizonyos amerikai titkos műveleteket, de a programban részt vevő néhány személy tájékoztatott arról, hogy voltak ilyen események.”

A katonatiszt elárulta, hogy az amerikai kormány bármit megtenne azért, hogy titokban tartsák a földönkívüliekkel kapcsolatos műveleteket.

„Egy kifinomult dezinformációs kampány irányul az amerikai lakosság ellen, amely rendkívül etikátlan és erkölcstelen. Egészen biztosan nem vagyunk egyedül.”

A Pentagon tagadta, hogy tudott volna a Grusch által leírt programról, de kijelentette, hogy követni fogja az állításaival kapcsolatos folyamatban lévő vizsgálatokat. A képviselőház felügyeleti bizottsága szintén azt mondta, hogy vizsgálni fogja állításait.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés