ACNEWS

Cicciolina csődbe ment

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Elárverezik Staller Ilona, azaz Cicciolina házát. Mint mondja, rengeteg kiadása volt, a Covid alatt pedig nem tudott dolgozni.
Hirdetés
Ad image

Árverésre kerül, benne az összes pornó örökségével: a díszletekkel, a kényelemmel, a szuggesztív tárgyakkal és minden mással Staller Ilona lakása. A jó 130 négyzetméteres, saját medencés ingatlan a Via Cassia utcában található. A hatóság most a kikiáltási árat is meghatározta a licitálás kezdetére: 231 000 euró. Júliusban tartják az árverést.

Ahogy maga a pornódíva is elmondta, az ok nagyon egyszerű: „Túl sok a kiadás”.

Cicciolina, már egy ideje anyagi nehézségekkel küzd.

„Néhány lakás után adót fizettem. Másoktól inkább megszabadultam, mert adósságaim voltak. Aztán a Covid miatt helyhez kötött voltam, és nem tudtam dolgozni.” – idézi őt az IlCorriere.

A római házában egyébként forgattak több „történelmi” pornófilmet is a színésznővel Riccardo Schicchi rendezésében.

„Zseniális volt, egy fürdőkádat állított a szalon közepére” – emlékezett vissza Cicciolina, saját elmondása szerint, jelenleg egy penthouseban lakik.

A válság nem először éri el a dívát.

Néhány évvel ezelőtt, elmondta, hogy minden megtakarítását elköltötte, és még az életjáradékát is lefoglalták. Még abban az évben elhatározta, hogy elárverezi legféltettebb és féltékenyen őrzött ereklyéit, például azt a zöld, olasz zászlós ruhát, amelyben 1987-ben belépett a képviselőházba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés