ACNEWS

Petárdát robbantott felesége hüvelyében az ukrán férfi

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A 36 éves férfi, most a bíróság előtt felel brutális tettéért: tűzijátékot tett a nő nemi szervébe.
Hirdetés
Ad image

A nő súlyos sérülést szenvedett, az orvosoknak egy sürgősségi műtéttel sikerült megmenteni az életét. Az ügyészség most gyilkossági kísérlet miatt nyomoz az ukrán Oleksandr S. ellen. A tárgyaláson megdöbbentő részletek derültek ki.

A Csehországban lakó moldovai nő már külön élt ukrán férjétől, és azért találkozott vele, hogy fontos iratokat vegyen át. Itt valami azonban elcsúszott, és közös beleegyezésen alapuló szex lett a találkozóból. De ami ezután következett, az a nő számára merő borzalom volt.

Amikor a nő megtagadta a férfi kérését, hogy mégse váljanak el és térjen vissza hozzá, életveszélybe sodorta magát.

„Egy ronggyal betakarta a felesége száját, amit ragasztószalaggal összekötött. Ezután a kezeit a háta mögött összekötözte vele. Egy petárdát dugott a nemi szervébe és meggyújtotta” – mondta a bíróságon Martin Rykl ügyész.

A nő a bíróságnak a halálfélelméről mesélt: „Tűzijátékot tett a hüvelyembe. Már korábban is csinált ilyet. Akkor is volt öngyújtó a kezében, de nem gyújtotta meg. Csak meg akart ijeszteni. Azt hittem, hogy most is így lesz. De most meggyújtotta és felrobbantotta.”

Oleksandr S. ahelyett, hogy azonnal segítséget hívott volna, a feleségét a majdnem 40 kilométerre lévő plzeni kórházba vitte, és azt hazudta az orvosoknak, hogy a sérüléseket egy a nő hasát ért ütés okozta. Az orvosok azonban nem hittek neki, és kihívták a rendőrséget. Letartóztatták – számolt be róla a Bild.

A gyilkossági kísérlet miatt indított perben az ügyészség most 20 év börtönbüntetést és a Cseh Köztársaságból való kiutasítást követel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés