ACNEWS

Nekik mindent szabad? A belvárosban száguldozott L. L. Junior és G.w.M.

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A két zenész szembeköpte a törvényeket, mikor a minap luxusautóikkal száguldoztak a Petőfi hídon bőven a megengedett sebesség felett.
Hirdetés
Ad image

Napi szinten hallani, hogy szörnyű balesetek történnek a belvárosban az egymással versenyző autók miatt. Több fiatal is borzalmas halált halt, miközben emberkedni próbált, olyan is az életét vesztette, aki nem tehetett semmiről.

Ezeket a halottakat köpte szembe L.L. Junior és G.w.M a két zenész, amikor múlt este véletlenül összetalálkoztak vezetés közben a Petőfi hídon.

Az esetről maga Junior készített felvételt (vezetés közben!), amit nagy büszkén az Instagram-oldalán meg is osztott. A videón az látszik, hogy Junior, Budáról Pest felé halad, amikor elsuhan mellette egy másik luxusautó. A zenész a felvételen azt mondja: Ezek a BMW-k gyerekek, 130-cal, döbbenet! Ki ez?”

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Persze egyből megismerte G.w.M-et, ezért eredt utána, hogy köszönjön neki. Junior felvételén látszik, hogy az ő autója csaknem eléri a 100 km/h sebességet a rövid üldözés közben, majd mindketten nagyot fékeznek, hiszen utolérik a forgalmat. Junior még viccesnek szánt halálfejes emojit is posztolt a képhez, nem gondolva bele, hány ember életét tette tönkre ez a fajta vagánykodás…

„Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát” – írta a rendőrség a 24.hu-nak azzal a videóval kapcsolatban, melyet L.L. Junior tett közzé csütörtök este az Instagramján.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés