ACNEWS

Pisztollyal erőszakolta meg a feleségét a rákoshegyi rém

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A férfi a válóperen is meg akarta verni Erzsébetet, most pedig a börtönből üzent neki, hogy hamarosan szabadul és megkeresi.
Hirdetés
Ad image

Erzsébet amíg él, nem felejti el a rettegést, a megaláztatást, amikor Rákoshegyen a férje, Cs. János egy pisztollyal megerőszakolta. A válóperükön is meg akarta verni Cs. János. A férfi ellen nemi erőszak, kapcsolati erőszak, emberkereskedelem, kiskorú veszélyeztetése miatt folyik nyomozás. A rákoshegyi rém most a rácsok mögül üzent: mindjárt szabadul és megkeresi őt. Erzsébetnek válogatott kínzásokban volt része, amiért nem akart prostinak állni. Még a gyerekei is csak csicskának, kutyának szólították őt. De ők is rettegnek, rémálmaik vannak, hogy apjuk megszökik a börtönből és rájuk töri az ajtót. Ugyanis nem kizárt, hogy János a 15 hónapos letartóztatás után, július elején szabadul. Akkor pedig az anyának a két gyerekével ismét menekülnie kell.

A második gyerek után jött a baj

„Rémtanya volt az, nem otthon, amikor a volt férjem is velünk éltpanaszolta a Blikknek Erzsébet.Soha nem tudtam, miből volt pénzünk, egy biztos, ő nem dolgozott egy percet sem. Amíg a szerelem elvakított, ez nem érdekelt. János nem szerette, ha kérdezősködtem, inkább elhittem, hogy vállalkozó. A második gyerekünk születése után jött a baj. Közölte, megszűnt az addigi bevételi forrása, így most nekem kell elmennem dolgozni. Kibérelt egy lakást és azt akarta, hogy ott prostituáltként dolgozzak. Kész tervei voltak, ő kezelte volna a pénzt, szervezte volna a kuncsaftokat, hirdetéssel, árakkal, szolgáltatásokkal teleírt papírt tett le elém. Amikor nemet mondtam, megvert, megerőszakolt egy fegyverrel is, azt sem tudtam addig, hogy van pisztolya.”

Miközben az édesanya dolgozott, az apa ellene nevelte a gyerekeket. Mindennapos volt a verés, az erőszak. Amit a gyerekei végignéztek. Amikor Erzsébet fia szólni mert az édesanyja érdekében, János kikötötte egy fához, majd órákra magára hagyta a síró fiút. Az erős testalkatú férfi büszke volt, amiért olyan művészien tudta elverni a feleségét, hogy annak nincs nyoma. Így az nem tudja alátámasztani a bántalmazást.

A menedékházból is menekült

„Amikor már nem bírtam tovább, feljelentést tettem, a gyermekvédelemmel egyeztetve elmenekültem a gyerekeimmel. Egy hasonló helyzetben levő anyáknak létrehozott menedékházba kerültünk. De a férjem rám talált, így kezdődött elölről az erőszak, a félelem, onnan is szöknünk kellett. Megszerezte a búvóhelyünk címét, ott is megkeresett. Szerencsére ez már a bíróságnak is sok volt, elrendelték a letartóztatását. Közben elváltunk, a börtönből hozták a tárgyalásra, ott is nekem akart jönni, a büntetés-végrehajtás őrei nyomták fel a falra, hogy ne tudjon megverni.”

Cs. János ügyvédje, Baracz Vilmos elismeri: védence nem egyszerű ember. Viszont kezdeményezték, hogy mind Cs. János, mind a volt felesége vegyen részt egy hazugságvizsgálaton. Szerinte ezzel támaszthatnák alá ügyfele szavahihetőségét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!