ACNEWS

Leharapta egy pitbull a kerékpáros nyugdíjas fülét

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Egy 73 éves kerékpárost megtámadott egy amerikai pitbull terrier. A támadás során a nő fülének egy részét leharapta. Jelenleg is vizsgálják, hogyan történhetett.
Hirdetés
Ad image

Egy 33 éves nő egy amerikai pitbull terriert sétáltatott az erdőben. Elmondása szerint a kutya pórázon volt és szájkosarat viselt. Egyelőre nem teljesen tisztázott okokból a kutya elszakadt a gazdájától és kicsúszott a nyakörvből. Két kerékpáros felé szaladt, és nekiesett egy 73 éves nőnek. A támadás során a kutya leharapta a kerékpáros fülének egy részét. A súlyosan sérült svéjci nőt mentőautóval kórházba szállították, ahol azonnal meg kellett műteni.

A hatóságok jelenleg is vizsgálják a történtek pontos lefolyását, hiszen tisztázni kell, hogyan és miért tudott a kutya kicsúszni a nyakörvből. St. Gallen kanton állategészségügyi hivatala elővigyázatosságból lefoglalta a hatéves amerikai pitbull terriert. Egy állatmenhelyen helyezték el, ahol a szakértők viselkedésvizsgálatot fognak elvégezni. A büntetőeljárás ezzel párhuzamosan folyik – írja a krone.at.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés