ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Piton fogságába estett egy 65 éves asszony – órákig fojtogatta

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Két órán át fojtogatta az idős nőt a hatalmas piton. A mentőknek végül sikerült kimenteniük az asszonyt.
Hirdetés
Ad image

Egy 64 éves thai nő, Arom éppen otthonában mosogatott, Bangkok külvárosában, amikor azt érezte, hogy valami megharapja a lábát. Egy óriás piton volt, ami szépen lassan a nő köré tekeredett, amíg Arom a földre nem zuhant. Próbált segítségért kiáltani, azonban nem érkezett válasz. Végül a szomszédja hallotta meg a kétségbeesett sikolyt, és értesítette a rendőrséget.

„Megdöbbenve láttuk, hogy a hölgy a földön feküdt, miközben a piton körétekeredett. Óriási volt a kígyó.” – idézte Anusorn Wongmalee rendőr törzsőrmestert a CNN. Arom körülbelül két órán keresztül lehetett a hüllő fogságában – a mentősök 30 perc küzdelem után tudták csak kszabadítani. A pitont mégsem sikerült elkapni, el tudott menekülni.

Ez a kígyóféle egyébként nem mérgező, jobban szereti lassan megölni a zsákmányukat. Áldozatuk köré fonják magukat, és elszorítják a véráramlást, majd egészben lenyelik őket. Az Arom elleni támadás a második ilyen eset az országban. Augusztusban egy férfi heréjét harapta meg egy kígyó, miközben a fürdőszobában végezte a dolgát. A helyi média szerint ő úgy élte túl a támadást, hogy egy WC-kefével megütötte a hüllőt, majd segítséget hívott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés