ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Pokol a pincében: megerőszakolt egy 15 éves kislányt 2 kamasz

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A zádorfalvi fiúk a pincébe csalták a gyanútlan tinilányt, ahol mindketten megbecstelenítették, pokollá téve ezzel az életét.
Hirdetés
Ad image

Két suhanc pokollá tette egy 15 éves kislány életét, mikor fényes nappal megerőszakolta őt Zádorfalván, egy faluszéli pincében. Futótűzként szaladt végig a felháborító hír a 437 lelket számláló településen. A kislány jól ismerte a 15 és 17 éves fiúkat, akik visszaéltek a barátságával, hogy mentálisan elmaradt, hogy könnyen befolyásolható.

„Borzalmas, hogy ilyesmi megtörténhetett, szégyen ez nekünk, és szégyen a falunak is. El lehet képzelni, milyen állapotban lehetett az a szerencsétlen gyerek, amikor otthon sírva elmesélte, hogy mi történt vele. Inkább egymást óvná, vigyázná mindenki! Ez a kislány pedig csak most ment hatodikba. Még babáznia kéne, nem pedig ilyen pokoli emléket hordozni magában – fakadt ki az AcNews-nak a kislány neve elhallgatását kérő rokona.

„Sajnos sokan élnek ebben a faluban, akiktől félnünk kell kell. Sok itt a fiatal drogos, alkoholista. Én 70 éves vagyok, nem szívesen megyek ki már az utcára sem” – tette hozzá a szomszédasszony. Hasonlóan vélekedik a 80 éves Váradi Pista bácsi, is. Aki sajnálja, hogy a fiataloknak sem biztonságos Zádorfalva, és ilyen szörnyűséggel kerültek be a hírekbe.

A bíróság szigorú intézkedést hozott: négy hónapra elrendelte a két fiú bűnügyi felügyeletét. Nyomkövető került a lábukra, engedély nélkül nem hagyhatják el a lakhelyüket – tudta meg a 24.hu.
„A gyanúsítottak cselekménye minősített szexuális erőszak bűntettének is minősülhet bizonyítottság esetén – nyilatkozta a lapnak Homa-Hajdu Eszter Júlia, a Miskolci Törvényszék szóvivője. – Ennek pedig olyan magas a büntetési tétele, hogy tartani lehet attól, hogy a gyanúsítottak megszöknének vagy elrejtőznének a hatóságok elől. A bíróság álláspontja szerint az is feltehető, hogy a gyanúsítottak a bizonyítási eszközök elrejtésével, vagy a sértett és a tanúk befolyásolásával megnehezítenék a bizonyítási eljárást. A bíróság mindezeket mérlegelve négy hónapra elrendelte a két fiatalkorú gyanúsított nyomkövetős bűnügyi felügyeletét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés