ACNEWS

Pokoli tűzből mentette ki a nénit öt rendőr Halmajon

Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Óriási szerencséje volt a az égő házban rekedt nőnek, hogy az öt egyenruhásnak helyén volt a szíve azon a végzetes péntek este.
Hirdetés
Ad image

Amikor péntek éjjel a Halmajon járőröző öt rendőr észrevette, hogy a közelben egy ház lángokban áll, egyikük sem hitte, hogy hős lesz. Csak mindegyikük tette a dolgát. Odabent egy nő kétségbeesve kiabált segítségért, miközben a ők az autójukból hozott porral oltóval hozzáláttak a lángok megfékezéséhez. A tűz, a sűrűn gomolygó, forró, mérgező füst kezdte felemészteni a házat.

Amikor kiürült a készülék, a szomszéd még két másikat vitt a rendőröknek, hogy azzal folytassák a lakásban rekedt nő kiszabadítását.

Szatmári Sándor őrmester, Jantek Sándor őrmester, Juhász Róbert őrnagy, Olajos Péter őrmester és Rozsnyai Attila törzszászlós több oldalról végezte az oltást és a mentést. Végül kihozták a lángok közül a nénit, aki nem győzött hálálkodni a megmentőinek. A katasztrófavédelem munkatársai folytatták az oltást, és megakadályozták a tűz továbbterjedését – írta a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés