ACNEWS

Polgár Tünde: Nincs itt semmi katasztrófa

A Feleségek Luxuskivitelben sztárja szerint Floridában közel sem szokatlan az a jelenség, amit Gombos Edina katasztrófálisnak írt le.

Hirdetés
Ad image

A Feleségek Luxuskivitelben sztárja szerint Floridában közel sem szokatlan az a jelenség, amit Gombos Edina katasztrófálisnak írt le.

Gombos Edina és családja már évek óta él az Egyesült Államokban. Az egykori műsorvezető a kiköltözésüktől kezdve elindított egy vlogsorozatot, amelyben rendszeresen számol be a mindennapjairól, mesél a kint tapasztaltakról, illetve a lakhelyük, Florida aktuális történéseibe is beavatja a követőit. A minap azonban egy egészen megdöbbentő hírrel jelentkezett be.

Edina egy közelgő katasztrófára hívta fel a figyelmet. Az Instagram- oldalán közzétett videójában megmutatta, hogy fest jelenleg a tengerpart, amit szinte szőnyegként borított el a barnamoszat. A látottak alapján érthető a TV2 néhai sztárjának aggodalma.

„Egyes strandokat már ennyire beborított a barnamoszat. Minden eddiginél nagyobb hínártömeg érkezik, úgyhogy most nem akármilyen katasztrófa fenyegeti Florida partvidékét. Ez bizony hazavághatja a turizmust is. Nemcsak büdös, amikor partra mosódik, hanem ugye toxikus is, mérgező gázok szabadulnak fel belőle. És amikor jönnek a kotrógépek, hogy feltakarítsák, sajnos vele együtt mennek a teknősfészkek is” – mondta a felvételen a médiaszemélyiség.

De nem csak Gombos Edináék aggódhatnak Florida természeti csapása miatt. Polgár Tünde és férje, Árpád évtizedekig élt kint az államban, tavaly pedig ismét a kiköltözés mellett döntöttek. Bár a Feleségek Luxuskivitelben sztárja is megtapasztalta a moszat okozta kellemetlenségeket, elmondása szerint közel sem olyan apokaliptikus a helyzet, mint ahogyan arról az egykori műsorvezető vélekedett.

„Itt, nálunk most ért véget a red tide, az algák káros elszaporodása. Állandóan visszatérő jelenség. Én például allergiás vagyok rà, köhögtet és folyik az orrom tőle. Szóval nem új dolog, és nem katasztrófális. Ronda, de egyrészt összeszedik, másrészt eloszlik a partokon. Igen, büdös, de a benne lévő mérgező gázokat a szél eloszlatja. Itt dúl a főszezon, szinte lépni se lehet a turistáktól. Nem tartja vissza őket se az alga, se a moszat…” – fogalmazott az AcNewsnak Polgár Tünde.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés