ACNEWS

Polgár Tünde titka: Válságba került a kapcsolatunk a férjemmel

Házassága legsötétebb pillanatairól vallott a híresség.

Hirdetés
Ad image

Házassága legsötétebb pillanatairól vallott a híresség.

Különleges misszióba kezdett Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád. A sztárházaspár 22 éve él boldog kapcsolatban egymással és úgy gondolták, szeretnék más hírességekkel együtt megmutatni, létezik évtizedekig, akár sírig tartó szerelem is.

„Azt tapasztaltuk, hogy a koronavírus-járványon leginkább a válóperes ügyvédek kerestek – kezdte viccelődve Tünde. – Nagyon sok pár kapcsolatát viselte meg a mi környezetünkben is, sokan el is buktak és azóta külön utakon járnak. Nekik és a fiataloknak szeretnénk jó példát mutatni, remélve, hogy a kapcsolataik tartósak lesznek, komolyan veszik a párválasztást és nem dobálják el egymást minden jött-ment problémáért. A videóban olyan példaértékű párokkal beszélgettünk, mint Szandiék vagy a Bódi házaspár, akik maguk is bizonyították, hogy a sztárvilágban sem lehetetlen az évtizedeken átívelő boldogság” – mesélte Tünde új videósorozatukról, amit a YouTube csatornájukon láthatnak a nézők.

Tünde és Árpi kiegyensúlyozott boldogsága töretlennek látszik, pedig lapunknak elárulták, volt egy hónapokig tartó periódus a kapcsolatuk elején, amikor úgy tűnt, nem lesznek sokáig együtt.

„Dani születése után válságba került a kapcsolatunk a férjemmel. Ritkán beszélünk erről Árpival, hónapokig nehéz volt, minden nap küzdöttünk egymásért és a kapcsolatunkért. Igyekeztünk ebből mindenkit kihagyni és megvívni a saját harcainkat és felépíteni az új életünket. Voltak mosolyszünetek, volt pillanat, amikor tényleg azt hittük, itt a vég, de végül túljutottunk a viharokon. Megtanultunk egy nagyon fontos dolgot, haraggal nem fekszünk el, inkább hajnal háromig veszekszünk, esetleg külön töltünk pár órát, én főzök, Árpi relaxál… a lényeg, hogy le kell tudnunk egy adott nap zárni egy konfliktust. A másik legfontosabb, hogy mindig kellenek a közös célok; Dani fiunk egyértelműen a szemünk fénye, lassan teljesen kirepül a fészekből, úgyhogy most ezt a mozgalmat tűztük ki magunk el a férjemmel, remélve, hogy a jövőben sokkal több boldog párt látunk majd” – tette hozzá Tünde.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés