ACNEWS

Poloskásak a Las Vegas-i szállodák

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A Circus Circus, a Caesars Palace, a Planet Hollywood, a Palazzo, a Tropicana, az MGM Grand és a Sahara is érintett.
Hirdetés
Ad image

Az elmúlt másfél év során az egészségügyi felügyelők a híres Las Vegas Strip hét szállodájában is találtak poloskákat – olvasható a dél-nevadai egészségügyi körzet jelentésében. Az MGM Resorts, ahol 2022 januárjában találtak ágyi poloskákat, közleményben tudatta, hogy „átfogó eljárásokkal rendelkezik az esetlegesen felmerülő problémák kezelésére és megoldására”.

Februárban az ellenőrök a Tropicana Las Vegasban is ágyi poloskákat találtak. A szálloda közleményében úgy fogalmazott, hogy mindez „nagyon valószínűtlen”. Ennek ellenére, ha a szállodához panasz érkezik az ágyi poloska miatt, akkor „azonnal elszigeteli az érintett szobát és a környező területeket” – közölte az üdülőhely.

A szállodák különösen ki vannak téve az ágyi poloska-fertőzésnek a magas kihasználtságuk miatt – írja az insider.com. A különböző felmérések azt bizonyítják, hogy a látogatók – általában tudtukon kívül – a fertőzött poggyász, ruha, takaró vagy párna segítségével juttatják be a poloskákat a szállodákba.

„Keveset tehetünk annak megakadályozására, hogy a vendégek ágyi poloskát vigyenek be a szállásukra. Ennek köszönhetően egy szálloda sem mentes az ágyi poloskafertőzéstől” – állapította meg kutatásai alapján a KLAS, amely az USA-ban már három évtizede nyújt pontos, őszinte és pártatlan betekintést az egészségügyi iparágba.

A jelentés szerint az ágyi poloskától való megszabadulás legjobb módja „búvóhelyeik megtisztítása, fertőtlenítése és megszüntetése”. Mivel az ágyi poloskák több hónapig is élhetnek élelem vagy víz nélkül, a rovarirtó szolgáltatók általában azt javasolják, hogy a szállodák használjanak növényvédőszereket, hogy megszabaduljanak tőlük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés