ACNEWS

Gyomorforgató! Szexrabszolgaként tartották fogva az orángutánt (18+)

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Az állatvédők menekítették ki azt a nőstény orángutánt, akit hosszú éveken keresztül szexuálisan bántalmaztak, miközben a fogva tartója pénzt kapott érte.
Hirdetés
Ad image

A Pony nevű majmot még gyerekkorában rabolták el az anyja mellől. Utána hosszú ideig az ágyhoz láncolva élte szörnyűséges életét Indonéziában. Naponta borotválta egész testét a fogva tartója, és arra kényszerítette, hogy férfiakkal szexeljen pénzért cserébe.

Az undorító bántalmazás évekig tartott, mire végül kiszabadult. A mentők felfedezték, hogy Pony testét leborotválták, és fájdalmas harapások borították.

Az állatvédők többször is megpróbálták megmenteni Pony-t, de az elrablójának eszébe sem jutott megválni a biztos bevételi forrástól – írja az mk.ru.

A Borneói Orangután Túlélési Alapítvány közölte: „Pony-t prostituáltként kezelték. A férfiak egy bizonyos összeget fizethettek a ház tulajdonosának, hogy szexelhessenek vele”.

Úgy vélik, a majom mindössze hatéves volt, amikor megmentették, és nem tudni, pontosan mennyi ideig volt a „bordélyházban”.

„A ház tulajdonosa határozottan elutasította Pony átadását. Számára Pony pénzautomata és szerencseforrás volt”. Rendőrök és katonatisztek közbelépésére volt szükség ahhoz, hogy a háztulajdonost rávegyék az orangután elengedésére.

Az indonéziai Borneóba, a Nyaru Menteng központba szállították, ahol a dolgozók riadtan figyelték a rajta esett károkat. Pony nem mutatott felfedezési vágyat, és képtelen volt arra, hogy maga keressen élelmet. Pony jelenleg hét másik orangutánnal él együtt egy kifutóban. Traumái miatt, nem engednek férfiakat a közelébe.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés