ACNEWS

Pornóoldalra került Molnár Anikó

Molnár Anikó beszólt Gálvölgyi Jánosnak Fotó: Facebook
Molnár Anikó beszólt Gálvölgyi Jánosnak Fotó: Facebook
Anikó jelenleg világszinten a legnépszerűbb tartalomgyártók közé tartozik, ez pedig sokak szemét szúrhatja.
Hirdetés
Ad image

A hírességnél most betelt a pohár. Rendőrségre megy.

Amióta csak megcsinálta az Onlyfans oldalát, egyre többen visszaélnek az erotikus képeivel és a nevével.

Korábban a képeit is lelopták, ezzel nem kis mennyiségű pénzt húzva ki a zsebéből. Ebből rendőrségi ügy lett, és azóta is tart a nyomozás.

Most azonban még messzebbre mentek. A legnagyobb felnőtt videómegosztó oldalra ugyanis felkerült egy hirdetés, melyben azt írták: Molnár Anikó szexpartnereket keres!

Ehhez pedig oda került az arcképe is.

Természetesen ezt ő is megtudta, és az Instagram oldalán adott hangot nemtetszésének.

Kiderült ugyanis, hogy semmi köze ehhez a hirdetéshez, nem adott rá engedélyt, és egyébként sem igaz a szöveg, amit írtak hozzá.

„Nem tudom, ki készítette a hirdetést, de elég gusztustalan ember lehet. Azt nem értem, hogyan kerülhetett fel arra az oldalra, hiszen az egy ellenőrzött oldal, legalábbis eddig ezt gondoltam. A tököm tele van az ilyen gerinctelen emberekkel” – mondta az AcNewsnak Anikó, aki meg fogja torolni a gusztustalan visszaélést.

„A rendőrséghez fogok fordulni, remélem igazságot szolgáltatnak. Próbálják meglovagolni a nevem, minden lehetséges módon, de nem fognak eltántorítani attól, hogy továbbra is működtessük a sikeres Onlyfans oldalamat. Az a baj, hogy ezzel megbélyegeznek akár igaz, akár nem. Az emberek ezután csak arra fognak emlékezni, hogy felkerültem a pornóoldalra, holott semmit nem tettem, hogy ezt kiérdemeljem. De már túl vagyok ezeken. Én tudom, hogy nem vagyok rossz ember, és ez a lényeg.”

A sminktetoválóként dolgozó Anikó három hónapja jelentette be, hogy elindítja a saját Onlyfans oldalát, melyen az előfizetők pénzért cserébe megtekinthetik a meztelen képeit. Azonnal fergeteges sikert aratott, hiszen már Anikó első bejegyzése előtt rengetegen feliratkoztak a tartalmakra. Mostanra eljutott oda, hogy ezernél is több ember fizet neki havi 15 dollárt (kb. 5500 forint), és a tartalomgyártók között világszinten benne van a top 0,45%-ban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés