Ábrahám Róbert: Frankomán vagyok!

Pataki József 2019.06.07. Profil

Ábrahám Róbert: Frankomán vagyok!

Ahogyan arról többen is beszámoltak, a 41 éves legenda, Gianluigi Buffon otthagyja a PSG-t. Utolsó tétmeccsét a Dijon ellen vívta a párizsi gárda, melyet 4-0-ás parádés győzelemmel sikerült lezavarniuk. A szóban forgó mérkőzés előtt sikerült találkoznia a magyar vloggernek, Ábrahám Róbertnek a PSG több sztárjával is Párizsba, beleérte Gigi Buffont is, sőt Neymar párizsi villája fölé még drónt is reptetett a youtuber.

cba bejegyzeseknél(200x300)

– Honnan jött az ötlet, hogy találkozz a PSG játékosaival?

 – Köztudott rólam, hogy meglehetősen frankomán vagyok, és nincs ez másképp a sportban sem. Imádom a PSG-t, szóval mikor egy szponzori felajánlás jött az utazással kapcsolatban, nem sokat hezitáltam azon, hogy igent mondjak.

– Első blikkre azt gondolnám, hogy nem olyan egyszerű sztársportolók közvetlen közelébe kerülni, neked hogyan sikerült mégis?

– Valóban nem az. Én először abban reménykedtem, hogy a csapat másodedzője, Lőw Zsolt segítségemre lesz ebben, de sajnos ez nem így történt. Bár találkoztunk Zsolttal és ő maga is dedikálta az erre a célra magammal vitt mezt, a közvetlen segítséget visszautasította. Nem volt más választásom, mint rögtönözni. Abban bíztam, hogy az edzések helyszínénél várakozva, előbb-utóbb sikerül találkoznom a játékosokkal, ami végül bármilyen meglepő is, de hatásosnak bizonyult.

– Buffon volt eredetileg is a cél?

– Buffon, illetve a sztár-trió, Cavani, Neymar, Mbappe. Neymarral és Mbappeval közvetlen kapcsolatba ugyan nem tudtam lépni, bár ők is dedikáltak, de Cavani és Buffon teljesen közvetlenek voltak, sőt velük még egy rövid beszélgetésre is volt időm. Buffonnak pedig ajándékot is adtam, egy magyar címeres sapkát, mely még 2 nap múlva is az autójában díszelgett.

– Végezetül még mesélj arról, hogy hogyan sikerült eljutnod Neymar villájához és pontosan mi is történt ott?

– Miután Neymarról már az első találkozásunk alkalmával kiderült, hogy nem lehet a közvetlen közelébe kerülni, sőt kifejezetten zárkózott mindenkivel szemben, aki ezt megpróbálja, úgy döntöttem, hogy szeretnék vele kapcsolatban valami személyeset. Nevetségesen egyszerű volt megszereznem a címét, hiszen az egyik francia bulvárlap, mely korábban cikket közölt a párizsi ingatlanjáról. Az említett cikkben egy élő Google műholdas fotót helyeztek el a villáról, mely felvételen némi zoomolás után kivehetővé vált az utca neve, illetve olyan tereptárgyak vették azt körül, hogy gyerekjáték volt behatárolni az ingatlant. Természetesen nem akartam túl messzire menni, így csak az ingatlan tetejéről készítettem felvételeket. Ami viszont meglepett, hogy miután publikáltam az erről készült videót, az egyik néző szúrta ki, hogy az udvaron kapucnival a fején nyomkodja valaki a mobilját. Mivel Neymar köztudottan egyedül él az ingatlanban, így elképzelhető, hogy akaratom ellenére sikerült egy paparazzi képet készítenem a sztárról.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)