Baranyi Rozália: A tudatalatti olyan, mint egy könyvtár

Pataki József 2019.09.17. Profil

Baranyi Rozália: A tudatalatti olyan, mint egy könyvtár

Baranyi Rozália, már többször is feltűnt a hazai média égiszén. Legtöbbször Vajna Tímea jósnőjeként hivatkoznak rá, de kiderült, hogy többek között Goldie Hawn, Tornóczky Anita, Pachmann Péter, Hargitai Bea, Judy, Király Linda, Andy Vajna, Vásáry André, Abebe Dániel és sok politikai körből származó egyén is járt nála. A sztárok jövendőmondója és tanácsadója, most az AcNewsnak árulta el honnan indult a karrierje, és mik a tervei a későbbiekben. 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

– Honnan indult a karriered?

– Mindig is közéleti emberek vettek körül, először nekik jósoltam hobbiból. Ők ösztönöztek, hogy hivatásszerűen jósoljak, mert nagyon jól csinálom és minden bejött nekik.

– Milyen úton kerültél külföldre? Miért költöztél ki?

– Szerelem miatt költöztem ki, volt egy komoly párkapcsolatom.

– Mikor vetted észre először, hogy tehetséged van a természetfeletti dolgokhoz?

– Nem nevezném természetfelettinek azt, amit csinálok. Én az emberekben és a képességeikben hiszek. Mindenkinek van intuíciója, amit magas szintre lehet fejleszteni.

– Kitől tanultad a jóslást?

– A magyar kártyát egy erdélyi operaénekesnő mutatta meg nekem, majd az értelmezést továbbfejlesztettem.

– Jósoltál már magadnak?

– Igen, jósoltam magamnak, de ezt nem mindig jó alkalmazni, mert az aktuális hangulatom befolyásolhat. Ha rossz a kedvem, beleláthatok olyan negatív dolgokat, amik nem is léteznek. Ezért jobb, ha egy kívülálló csinálja, mert ő objektív.

– Egy jósnőnek, ha látja a jövőt, mekkora a kísértés, hogy a képességét a saját javára fordítsa?

– Ha korrekt a jós, akkor nem teszi. Sokszor hallottam már, hogy voltak, akik visszaéltek a vendégük hiszékenységével. De ezek az emberek csalók és nem jósok. Én nem is szeretem ezt a megnevezést, hogy jós. Inkább életvezetési tanácsadó, mivel tanácsokat is adok.

– Milyen eszközöket használsz?

– Magyar kártyát használok, az az asszociációs eszközöm. De valójában ráhangolódom a vendégem tudatalattijára, és onnan nyerem ki az információt. A tudatalatti olyan, mint egy könyvtár. Katalogizálva vannak benne az információk. Minden kérdésre a választ onnan lehet előhívni.

– Hogyan kerültél a sztárok közelébe?

– Mint említettem, először nekik jósoltam, mert őket ismertem.

– Mi a legemlékezetesebb történeted?

– Az is sok volt, de a vendégeim miatt ezt nem mondhatom el, mert ugyan úgy, mint az ügyvédeket és az orvosokat engem is köt a titoktartás.

– Mik a céljaid a jövőre nézve?

– Jelenleg Vajna Tímea sajtósa vagyok, ezt élvezettel csinálom, mellette a jóslást is folytatom. A távoli jövőben nagy álmom egy könyvet írni az emberi agy intuitív működéséről, amiben elismert szakembereket is megszólaltatnék. Agykutatót, pszichiátert és metafizikust is.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT