Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

AC News 2021.06.12. Profil

Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfiával közösen szerepeltek Majka és Agárdi Szilvi klipjében. De hogyan tudja beosztani jól az idejét a fiatal édesanya? Ez is kiderül az interjúból.

 

- Annyi mindennel foglalkozol egyszerre, hogyan van időd mindenre?

- Keveset alszom (nevet), na jó, viccelt félretéve igyekszem jól logisztikázni az életemet, és szerencsére a kisfiam körül sokat segít az anyukám is, sokat vigyáz Noelre, de az is fontos számomra, hogy mindig szakítsak rá időt, megéljük együtt a pillanatokat. Igyekszem a nap 24 óráját kihasználni, és sosem ülök csak úgy egyhelyben.

- A sok-sok titulus közül melyiket használod legszívesebben egy bemutatkozáskor?

- Ez a legnehezebb kérdés, amit kaphatok. Sosem tudom, hogy mit mondjak, ezért általában előadóművésznek mondom magam. A végzettségem szerint táncművész vagyok, a hétköznapokban műkorcsolya-oktatóként dolgozom, de sok színészi és műsorvezetői munkám is van, emellett vloggerkedem. Általában mindig azt az "énemet" veszem elő, amelyikre éppen az adott helyzetben szükség van.

- Hogyan lettél műkorcsolyázó?

- Amikor ötéves voltam, az óvodás csoportunkat elvitték korizni, de én mindössze egy alkalmon tudtam részt venni, mert eltörtem a karom, persze nem a jégen, de 6 hétig gipszben voltam. Amikor meggyógyultam, akkor elvitt anyu a Műjégre. Emlékeim szerint csak úgy suhantam rögtön az első alkalommal, de az biztos, hogy mentem egyedül egy nagy kört. Mire visszaértem, anyu már egy edzővel beszélgetett, és másnap már a BS-ben kezdtem az felkészülést.

- Hogyan találtak meg a műsorvezetői szerepek?

- A Táncművészeti Egyetemre jártam, utána pedig elvégeztem a TV2 Akadémiát is. A suli után jelentkeztem egy műsorba a Petőfi TV-hez, ahová azonnal ki is választottak, így indult a dolog.

- Egyre népszerűbb a YouTube csatornád. Mesélnél egy kicsit róla?

- Három éve megszületett a kisfiam, Noel. Már a várandóságom alatt is kerestem olyan platformokat, ahol az anyaságról tudok informálódni, de mindenhol olyat találtam csak, ami a gyerekről szól. Ráadásul nagyon nehéz volt a terhességem, és már ott falakba ütköztem, amikor ezt elmondtam bárkinek. Mert ez egy tabu, a terhesség csak tökéletes lehet, nem lehet őszintén elmondani, hogy sokszor nem az. Emellett sok barátnőm kérdezgette, akik még a gyerekvállalás előtt álltak, hogy igazából mi történik akár a várandóság alatt, akár a szülőszobában, vagy utána, mert sehol nem látják az igazat, csak a rózsaszín elferdített valóságot, amiről beszélni illik. Egy nehéz nap után mondtam a férjemnek mérgesen, hogy jól elmondanám mindenkinek, hogy milyen is az anyaság igazából, és ő támogatott ebben. A Holnap tali című sorozatban együtt dolgoztunk Pető Zsófival és Stoics Alexandrával, nekik is akkoriban lett babájuk, így hárman indítottuk el az Anyád hogy van?! vlogot. A műsor nemrég megújult, ketten csináljuk tovább Zsófival, és igyekszünk mindenről továbbra is tabuk nélkül beszélni. Sok híres ember is leült már a kanapénkra, és őszintén meséltek arról, hogy milyen is valójában szülőnek lenni.

- Milyen tanácsokkal szoktak általában megkeresni?

- Mindenféle témában kérnek tőlünk tanácsokat, általában a műsor kapcsán merülnek fel kérdések, de a lehetőség száma szinte végtelen. Sokan kérdezek engem a szoptatásról, a császármetszésről, mert ezekről kevesen beszélnek nyíltan és őszintén. Sok anyuka kíváncsiak arra, hogy mire készüljenek, ha gyerekkel indulnak utazni, de olyan is volt, aki karácsonykor azt kérdezte, hogyan mondja el a mamának, hogy nem délben mennek ebédelni, mert akkor a gyereknek alvásidő van.

- Számos reklámfilmben és videoklipben is szerepeltél már. Volt mostanában is valami hasonló felkérés?

- Legutóbb Noellel közösen szerepeltünk Majka és Agárdi Szilvi klipjében. A kisfiam volt a főszereplő, én pedig az anyukáját alakítottam. Miskovits Marci új klipjében pedig eljátszhattam a fiam keresztanyukáját, ami igazán vicces szituáció volt. Noel nagyon élvezte a forgatásokat, imád szerepelni, én pedig szeretek vele dolgozni. Persze nem csak vele dolgozom, nemrég részt vettem egy nagy amerikai produkcióban is, de erről egyelőre többet sajnos nem árulhatok el.

- Gondolom egyéb hobbikra már nem is nagyon marad időd.

- A fő hobbim az utazás, amit eddig nem nagyon tudtam gyakorolni, de most végre újra elkezdem. Remélem, hasznos tippeket adhatok majd a követőimnek a közösségi médiában arról, hogy milyen gyerekkel Covid után utazni. De olyan szerencsés vagyok, hogy nálam ez nem klisé, tényleg a munkám a hobbim. Mióta megszületett Noel, nagyon szeretünk kirándulni, és azóta rákaptam a főzésre is.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Polgár Tünde titka: Válságba került a kapcsolatunk a férjemmel

AC News 2021.10.22.
Házassága legsötétebb pillanatairól vallott a híresség.

Meződi József: Legszívesebben egy tengerparton ülnék és nézném a halakat

Pataki József 2021.10.21.
Most hétvégén végre megtarthatja az 50 éves jubileumi koncertjét az Apostol együttes. A frontember, Meződi József most az AcNewsnak beszélt arról, mennyire várja a nagy eseményt, és milyen érzései...

Teret neveznek el Psota Irénről – Bontják a legendás színésznő szülőházát

AC News 2021.10.20.
Néhai barátja, Szerednyey Béla szerint ez a minimum, amit megérdemel a legendás színésznő, akinek gyerekkori otthona helyén épül egy közpark.

Huppsz

A közösségi oldalak leállása megváltoztatta Kajdi Csaba életét

Pataki József 2021.10.22.
A modellügynökség vezetője a nemrég történt leállás alatt döbbent rá, hogy milyen sok ideje megy el a közösségi oldalak látogatásával. Úgy döntött, lefarag ebből az időmennyis&eacu...

Mutatjuk, kik estek ki elsőként a Nyerő párosból

AC News 2021.10.21.
Sokakat meglepett a döntés, a versenyző kiakadt.  

Súlyos vírus döntötte le a lábáról Majkát

AC News 2021.10.21.
A sztárért többen aggódnak, korábban kórházban is kezelték koronavírus-fertőzés miatt.
video2a - Kategóriák között
video3a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között

AC News

Káosz várható az utakon az ünnepi hétvégén! Mutatjuk, hol!

AC News 2021.10.22.
Már péntektől változásokra számíthatnak a közlekedők.

Káosz várható az utakon az ünnepi hétvégén! Mutatjuk, hol!

AC News 2021.10.22.
Már péntektől változásokra számíthatnak a közlekedők.

Bréking: Megszűnik egy magyar mobilmárka

AC News 2021.10.22.
Nem hosszabbítják meg az együttműködést.

Sziréna

Unokázós módszerrel csaltak ki milliókat egy idős hölgytől

AC News 2021.10.22.
Több millió forintot utalt át egy nagykanizsai nyugdíjas nő azoknak a csalóknak, akik az unokájával történt bűnesetre hivatkozva kértek tőle pénzt.

Autófeltörésből rablás

AC News 2021.10.22.
A budapesti rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki feltört egy autót Csepelen, majd az őt tetten érő tulajdonost meg is támadta.    

Nem lett belőlük vacsora

AC News 2021.10.22.
A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen elfogtak két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.  
video4 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között

Itthon

Elhunyt 24 beteg, 2548 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Pataki József 2021.10.22.
Huszonnégy, többségében idős, krónikus beteg meghalt, és újabb 2548 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken, kiemelve: eddig 5 935 182...

Magyarország és Izrael közös érdekeken alapuló kiváló kapcsolatát méltatták Jeruzsálemben

Pataki József 2021.10.22.
Magyarország és Izrael közös érdekeken alapuló kiváló kapcsolatát méltatták Jeruzsálemben az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett fogadáson.

Tállai: 1956 a magyaroknak egy világháborúval ért fel

Pataki József 2021.10.22.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc a magyaroknak egy világháborúval ért fel - jelentette ki a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára Szíki Károly: A szabadság magvetői 1956 című kön...

Világ

Putyin: Valós fenyegetést jelent Oroszország számára a külföldi katonai jelenlét Ukrajnában

Pataki József 2021.10.22.
A NATO katonai jelenléte Ukrajnában valós fenyegetést jelent Oroszország számára, Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter pedig gyakorlatilag megnyitotta a NATO-ba vezető utat Kijev számára - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz ...

EP: A lengyel alkotmánybíróság illegitim, alkalmatlan az alkotmány értelmezésére

Pataki József 2021.10.22.
A lengyel alkotmánybíróság illegitim, nem független, és alkalmatlan a lengyel alkotmány értelmezésére - jelentette ki az Európai Parlament (EP) a strasbourgi plenáris ülésén elfogadott áll&aac...

Stoltenberg: A NATO a megváltozott biztonsági helyzethez alakítja védelmi képességeit

Pataki József 2021.10.22.
A NATO az ellenséges orosz tevékenység miatt megváltozott globális biztonsági helyzethez alakítja elrettentő és védelmi képességeit, és fokozza erőinek felkészültségét - jelentette ki a NA...
video5 - Kategoriak között
min-mano
video1a - Kategoriak között

Profil

Szick Petra: Mindenki szép a maga módján

Pataki József 2021.10.23.
Magyarországon talán még nem annyira elterjedt a gyermekszépségversenyek világa, mint más nemzeteknél, de azért itthon is van lehetősége a kicsiknek megmérettetni magukat. Persze más körülmények k&o...

dr. Váczi László: Nem én kerestem a színházat, hanem a színház talált meg engem

AC News 2021.10.17.
Negyven éves kora után teljesen új életet kezdett, jogászból mára az ország egyik elismert színházi szakembere lett. Döntését egy argentin írónőnek, Pelsőczy Rékának és ...

Liebhaber Judit: Nagyon sok tehetséges, híres tervezővel dolgoztam, mint például Giorgio Armani

AC News 2021.10.09.
Judit azt vallja: hiába foglalkozik rengeteg mindennel, kerüli a kötelező feladatokat, viszont vadássza azokat a tevékenységeket, amelyek felszabadult örömet jelentenek neki. Ilyen például, amikor az Erősebb Igen! című műsor&aa...

Amiről beszélnek

Halálos beteg a Grease sztárja

AC News 2021.10.23.
A 73 éves színésznő harmadszor néz szembe a gyilkos kórral.

Leslie Mandoki dokumentumfilmje debütál

Pataki József 2021.10.23.
Október 23-án este láthatja a közönség Leslie Mandoki: Szabadságvágy című dokumentumfilmjét a TV2 Playen. A világhírű zenész egyik célja az ’56-ról szóló alkotással megmu...

Súlyos döntést hozott Rúzsa Magdi

AC News 2021.10.22.
Az ikerterhes énekesnőnek vissza kell vennie a tempóból.
video3a - Kategóriák között
min-mano
Video4a - Kategóriák között