Csomor Csilla így ünnepli a születésnapját – „Most következnek a legjobb dolgok az életemben!”

2018.01.20. Profil

Csomor Csilla így ünnepli a születésnapját – „Most következnek a legjobb dolgok az életemben!”

Csomor Csilla 51 esztendős. Bár a kor egyáltalán nem látszik a mindig csinos színésznőn, ő egy percig sem tagadja. Több energiája van, mint valaha, ezért új kihívások elé állította magát.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

- Hogyan éli meg, hogy betöltötte ezt a bizonyos életkort?

- Most következnek a legjobb dolgok az életemben. Örök optimistaként bizakodom, és úgy érzem, karrieremben és a magánéletemben is minden rendben. Kiválóan érzem magamat, mert remekül indult az év. Munkával töltöttem a múlt esztendő utolsó előtti napját, és az új év első napján is dolgoztam. Ez már nekem nagyon hiányzott, mert régen foglalkoztattak ilyen sokat. Szerencsére eleget szerepelhetek, szép feladatokat kaptam.

- Milyen kihívásoknak néz elébe?

- Megpályáztam és elnyertem egy állást. Februártól színészmesterséget oktatok egy filmes cégnél. Ez jó érzéssel tölt el, pláne úgy, hogy mellette folyamatosan játszom a Gózon Gyula Színházban, a Gergely Theáterben, és egyre több felkérést kapok az önálló estemre is. Pozitív és bizakodó vagyok.

- Milyen élményeket vár a tanítástól?

-
Két évvel ezelőtt indult egy média- és modellügynökség, ahol már kipróbálhattam magamat. Fiatalokat oktattam, de egy évet aztán ki kellett hagynom. Mivel jól éreztem magamat, vissza szerettem volna térni a katedrára. Most úgy néz ki, hogy február elsején kezdek. Örömmel tölt el, hogy egy állandó közegben létezhetek majd. Itt természetesen nem kifejezetten a színpadi színészetet kell megtanítanom, hanem a kamera előtti játék alapjait. A kettő teljesen más technikát és játékstílust igényel.

- Új szerelem van kilátásban?

- Igen, de erről még nem szeretnék többet mesélni.

- Egyéb tervei vannak?

- A közelmúltban a lábamat operálták. Visszérkorrekcióra volt szükség, ezért egy ideig pihennem kellett az ünnepek előtt. Már túl vagyok a rehabilitáción, ezért alig várom a jó időt, hogy visszatérhessek a szabadba, többek között golfozni.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT