Koroknyai Virág, a Miss World Hungary győztese: Nincs titkolni valóm!

2017.06.20. Profil

Koroknyai Virág, a Miss World Hungary győztese: Nincs titkolni valóm!

Koroknyai Virág nyerte idén a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió közvetítette. Az új szépségkirálynő egy évig viselheti a koronát és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Virág most exkluzív interjút adott az AcNews-nak.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

- Hogy érzed magad a döntő után? Fáradt vagy?

Lassan eltelt 24 óra és még mindig úgy érzem magam, mintha álmodnék. Nagyon sokat készültünk a versenyre mindannyian, rengetegszer lepróbáltuk, hogy milyen lesz az eredményhirdetés, persze mindig más lányt hívtak ki a szerkesztők a próbák során. Mégis, amikor meghallottam a nevemet, egészen euforikus érzés volt, ami azóta is tart. A stúdióban a családom szorított nekem, de azóta már tudtam beszélni a barátaimmal, ismerőseimmel. Nagyon boldog vagyok és igyekszem meghálálni a zsűri bizalmát!

- Kaptál már rajongói leveleket?

Jelen pillanatban közel kétezer olvasatlan üzenetem van a közösségi oldalamon, ezt már képtelenség egyesével megválaszolni. Persze nem szeretnék udvariatlannak tűnni, ezért hamarosan létrehozom a hivatalos oldalamat, ahol mindenről beszámolok majd, ami a királynőségem alatt történik és érdekelheti az embereket.

- Mit tartasz a legfontosabb küldetésednek?

Ahogy azt az adásban is látott kisfilmben is mondtam, a hátrányos helyzetű gyermekeket szeretnék segíteni. Eddig is ezt tettem, de most, hogy a korona a fejemre került, nagyon szeretném az ismertségemet jó célra fordítani és támogatni a rászorulókat.

- Miért pont őket?

A házunkban él egy család, anyuka a két gyermekével, nagyon nehéz körülmények között. Mivel az édesanyjuk keveset tud foglalkozni a munka mellett a gyerekekkel, én segítek nekik a tanulásban, játszunk, rajzolunk együtt. Azt látom, hogy nagyon hálásak és sokat számít a fejlődésükben a közösen eltöltött idő. Innen az ötlet.

- Szerinted mennyire fog megváltozni az életed, most, hogy te lettél Magyarország legszebb hölgye?

Ha csak az elmúlt 24 órát nézem, teljesen felfordult az életem. Interjúk, fotózások, felkérések, alig győzöm követni! Persze Sarka Katáék mindenben támogatnak és biztos vagyok benne, hogy ha lecseng az első hetek „őrülete”, valamelyest visszarázódik az életem a normális kerékvágásba. Természetesen a munka java része még csak most jön: felkészülni a világdöntőre, ahol egyedül kell helyt állnom majd. Nem lesz körülöttem tíz fős stáb, tudnom kell ügyesen sminkelni magam, tudni, mi áll jól és persze készülni a világdöntő háziversenyeire is.

- A hirtelen jött népszerűséggel nem csak pozitív dolgok járnak együtt. Mitől tartasz a legjobban?

Különösebben nem tartok semmitől, hiszen nincs titkolni, vagy szégyellni valóm. A szépség relatív, szerintem felesleges azon vitatkozni, hogy miért éppen mi hárman nyertünk. Bárki nyerhetett volna a döntősök közül. Persze fanyalgók mindig vannak, de én azért dolgozom, hogy bebizonyítsam, megérdemelten tették a fejemre a koronát. Láttam már olyan megjegyzéseket, miszerint azért győztem, mert jól ismerem Sarka Katát.. Amikor két éve jelentkeztem és a műsorban szerepeltem, akkor ezek az oldalak nem kiáltották világgá, hogy semmit nem nyertem Kata ismerőseként. Természetesen az építő kritikát megfogadom, de az ilyen felvetésekkel nem tudok mit kezdeni.

- Úgy tudom nem idegen számodra a szépségversenyek és a modellkedés világa. Mesélnél erről egy kicsit?

Kiskorom óta járok szépségversenyekre. Azért is jelentkeztem a legrangosabbra, a Miss World Hungary-re, mert 12 évesen a Little Miss Europe világversenyen győzedelmeskedtem. Ezt szeretném elérni a Miss World világdöntőn is. Nagyon büszke lennék rá, ha Kulcsár Edina után én is szép helyezést érhetnék el.

- Szabad a szíved? 

Igen, jelenleg szabad vagyok. Nem zárkózom el teljesen attól, hogy valaki mellettem legyen, de egyelőre minden figyelmemet a világversenyre való felkészülésre szeretném összpontosítani, a közeljövőben ennek rendelek alá mindent.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT