Molnár Nini a gyerekkori hobbijából csinált keresett táskamárkát

2019.03.21. Profil

Molnár Nini a gyerekkori hobbijából csinált keresett táskamárkát

Magyarország egyik legismertebb táskatervezője a 27 éves Molnár Nini, aki gyerekkori hobbiját folytatva kezdett táskákat tervezni. A Pombag nevű sikerdarabjával debütált, ma már a világ számos pontján kaphatók a táskái. A Femcafe.hu Inspiráló nők díjáért folyó versenyben idén ő a Leginspirálóbb dizájner kategória díjának egyik várományosa.

hbs(400x300)

– Mikor kezdtél el tervezéssel foglalkozni? –  kérdezte a Femcafe.hu Molnár Ninit.

– Három éve kezdtem el a márkámat, de nem hagyományos úton indult, mert nem a divatszakmában mozogtam. A kreativitásomból adódóan csináltam meg az első táskámat, és csak kíváncsi voltam, milyen lesz az emberek visszajelzése. Kiraktam a táskáimat az internetre, és egyből pozitív visszajelzéseket kaptam, vásárolni kezdték. Innen pedig már nem volt megállás.

– Mit jelent számodra az a szó, hogy inspiráló?

– Azt, hogy valakire fel lehet nézni a munkássága, az eredményei vagy példaérékű életvitele miatt. Másoknak motivációként tud szolgálni, vagy ötleteket tudnak meríteni az életútjából. Az egyik legjobb érzés amikor ezzel kapcsolatos üzeneteket kapok, belőlem merítenek erőt az emberek. Ez engem persze még jobban motivál!

– Téged mi ihlet meg?

– A Nini Molnar lifestyle márka, nagyrészt a saját életemből merít ötleteket, és azokat dolgozza fel. Fiatalkorom óta sokat utazom. Londonban éltem hat évet, ott végeztem el a business management alapszakot és a nemzetközi marketing mesterszakot. Előtte Miamiban éltem. Nekem nagyon fontos az utazás, a más kultúrájú emberek megismerése, a tenger morajlása. Ezekből inspirálódtam a legújabb termékcsoportom megalkotásához: március végén fog debütálni a fürdőruha-kollekcióm.

– Mi tetszett a legjobban a tervezésben?

– Kedvenc részem az a pillanat, amikor egy terv, egy rajz valósággá válik: elkészül egy prototípus, egy termék. Amikor látom a táskát megszületni, iszonyatosan jó érzés. Először egy kis mag született az agyamban, lerajzoltam, és utána kézzel fogható darabbá válik. Ezenkívül a vásárlói visszajelzések tesznek igazán boldoggá.

– Szerinted te mitől vagy mások számára inspiráló?

– Mert fiatalkorom ellenére már van két jól működő vállalkozásom, amelyeket önerőből építettem fel. A márkám már nemzetközi szinten is ismert, és nem titok, hogy komoly szakmai befektetői csoportok érdeklődnek iránta. Úgy gondolom, az egészséges és aktív életmódommal is hatással vagyok másokra. Ezenkívül szerintem a sokrétűségemmel és kitartásommal gyakorlok hatást az emberekre. A folyamatos fejlődésem mellett már egy környezettudatos szemléletmódot is igyekszem képviselni. Nemrég indítottuk el a LiveRobe alkalmazást, amellyel környezettudatosabb életmódra buzdítom a fiatalabb generációt. Amikor feltettem ezt a kérdést a követőimnek, ők a pozitív életszemléletemet és a humorérzékemet is kiemelték.

 

Inspiráló nők díj

A Femcafe.hu már korábban is kereste az ösztönző női példaképeket, akik munkássága, teljesítménye például szolgálhat. Idén hét kategóriában keresték a leginspirálóbb nőket az olvasóik segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét neves személyekből álló jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatták le szavazataikat a jelöltekre.

A díjátadó gálát idén március 21-én a Várkert Bazárban rendezik.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)