Nagypál Krisztina - Királynővé választották, majd másnap sikeres államvizsgát tett

Pataki József 2019.07.09. Profil

Nagypál Krisztina - Királynővé választották, majd másnap sikeres államvizsgát tett

fotók: Kunos Attila

Idén ő lett Magyarország legszebbnek kikiáltott hölgye, mégis igyekszik megmaradni annak a szerény és céltudatos lánynak, aki még a verseny előtt volt. Nagypál Krisztina többek között a jövőbeni terveiről beszélt az AcNews-nak.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

– Hogy érzed magad most, hogy lecsengett a verseny utáni őrület, és átvetted a nyereményeidet?

– Nagyon jól. Az összes nyereménynek nagyon örülök, de a legnagyobbat mégis június 23-án kaptam meg, amikor a kimondták a nevemet. Nekem ez már régóta nagy álmom volt, hogy én képviselhessen a hazánkat a világversenyen.

– Számítottál arra, hogy te leszel Magyarország Szépe?

– Egyáltalán nem. Nagyon meglepődtem, amikor az én nevem hangzott el.  Hihetetlen érzés volt, de bármelyik lány ugyanígy megérdemelte volna a koronát. 16 olyan lány állt mellettem, akik már most királynők, mind belsőre, mind pedig külsőre. Szerintem azért nyertem én végül, mert pont azon a napon nagyon jól éreztem magam a színpadon és magamat tudtam adni.

– Nyertél egy vadiúj autót. Van hozzá jogsid?

– Van. Három éve vezetek mindennap. Nagyon szeretek autózni, és jó sofőrnek tartom magam. Nem volt még egyetlen balesetem sem. Nyugodt vagyok. Általában a sárga jelzésnél is megállok inkább.

– Köttettek barátságok a felkészítő táborban?

– Persze. Minden lánnyal tartjuk a kapcsolatot. Van egy külön csoportunk, ahol mindennap beszélgetünk és megosztjuk a tapasztalatainkat. Mindenkinek volt egy külön célja, amiért jelentkezett a versenyre, de egyáltalán nem voltak széthúzások és klikkesedések. Összetartó kis csapat lettünk.

– Mi volt a legemlékezetesebb momentumod a verseny alatt?

– Mindegyik napot más miatt szerettem, de ami a legjobban megdöbbentett az az volt, hogy megnyertem a Miss Bikini alversenyt is. Arra nagyon sokat készültem, sokat edzettem, és figyeltem az étrendemre.

- Mit jelent számodra a szépség?

– Az, hogy a belső és külső értékek összhangban vannak, és jól érzi magát valaki a bőrében.

– Rögtön a műsort követő napon államvizsgáztál. Az, hogyan sikerült? Egyáltalán, hogy tudtál a verseny mellett még arra is készülni?

– Nagyon jól ment, sokat készültem rá. Emberi erőforrások szakon tanultam, mert mindig szerettem az emberekkel kommunikálni. A későbbiekben, ha úgy adódik, szeretném ezen a területen kipróbálni magam. Elég megerőltető volt a felkészülés. Már a tábor előtt elkezdtem kidolgozni és megtanulni a vizsgatételeket. Egy napom úgy állt, hogy reggel hatra mentem az edzőterembe. Egy óra kardio, egy óra súlyzózás, aztán hazamentem és estig tanultam. Aztán jött a tábor…

– Mik a további terveid?

– Most júliusban még kicsit lazábban veszem a dolgokat, pihenek. Augusztustól viszont a világversenyre fogok koncentrálni. Angol tanfolyamra fogok járni, kommunikációs készségfejlesztő órákra, valamint személyi edzővel fogok edzeni.

– Van olyan részed, amivel elégedetlen vagy?

– Sosem voltam magammal teljesen elégedett. Mindig mindenen lehet változtatni. Főként a kommunikációs készségemet szeretném javítani és az angoltudásomat akarom fejleszteni.

– Hogyan fogod felhasználni a hírnevedet?

– Minél több fotózáson igyekszem majd részt venni. A későbbiekben pedig el szeretnék helyezkedni a médiában műsorvezetőként. Bármilyen szépségápolással vagy sporttal kapcsolatos műsort szívesen vezetnék.

– Párkapcsolat?

– Van, három éve. Mindenben támogat, de a magánéletemről nem igazán szeretnék beszélni…

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT