ACNEWS

9 évig sanyargatott négy szerelmes nőt egy bajai strici

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A négy nő munkájának köszönhetően sikerült összegyűjtenie pár millió forintot, vett két kocsit, és még a házát is felújította.
Hirdetés
Ad image

A bajai strici először udvarolni kezdett négy nőnek, akik közül hárman nehéz anyagi körülmények között, mélyszegénységben éltek. Ezt követően a pénzkereseti lehetőség hamis ígéretével a férfi kihasználta a nők iránta érzett érzelmeit. Közös jövőt és anyagi jólétet ígérve rávette őket, hogy prostitúciós tevékenységet végezzenek Magyarországon, majd Angliában.

A hamis amorózó megszervezte a hölgyek Angliába történő kiutazását, a prostitúciós tevékenység feltételeit, az ehhez szükséges lakást és hirdetéseket. Az angliai munka bevétele a közös jövőben bízó sértettektől minden esetben a stricihez került.

A prostitúciós munka ellen több nő is tiltakozott, őket a tiltakozásuk miatt a férfi bántalmazta, megfenyegette. Volt, akit azért is megvert, mert nem keresett elegendő pénzt. Különösen kegyetlenül bánt a férfi azzal a prostijával, aki a „munka” megkezdése előtt meggondolta magát. Az elkövető az áldozatát bezárta egy szobába, így kényszerítette a szexuális munkavégzésre. A nő további tiltakozása esetén bántalmazta és még az élelmet is megvonta tőle. A sértett rendkívül hosszú ideig, 2012 júliusától 2016 februárjáig dolgozott így a férfinak, aki minden nap elvette a teljes keresetét. A férfi a négy nőtől, 9 éven át több, mint hétmillió forintot zsákmányolt, ezen felül vásárolt két gépjárművet és elkezdte bajai házának felújítását is.

A főügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit minősített emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével vádolja és ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza. A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés