ACNEWS

Pszichológusra van szüksége a ValóVilág nyertesének

VV Kriszti élete tegnap este gyökeresen megváltozott, amit nem lesz könnyű feldolgoznia.

Hirdetés
Ad image

VV Kriszti élete tegnap este gyökeresen megváltozott, amit nem lesz könnyű feldolgoznia.

106 nap után vasárnap este véget ért a ValóVilág 11. szériája, amelyet Kriszti nyert meg úgy, hogy egyetlen párbajon sem kellett részt vennie.

A villalét alatt a fiatal lány – aki anno az Éjjel-Nappal Budapestben is feltűnt – sokszor megmutatta mennyire érzékeny, és hogy a legapróbb dolgok is a legboldogabb emberré tudják tenni a luxusbörtönben. A realityben töltött hónapok alatt többen is észrevehették, hogy Krisztinek mennyire gyakoriak a hangulatingadozásai, amelyet mindig annak tulajdonított, hogy a műsor falain belül az érzelmek erőssége bizony meghatványozódik. Amikor kimondták a műsorvezetők, hogy övé lett a 36 millió forintos főnyeremény, alig bírt magához térni a meghatottságtól.

Valószínűleg még nem sejti, hogy a nyakába szakadt csodás összeggel lesz a legkisebb gondja a jövőben, hiszen ezentúl mindenki a magánéletére lesz kíváncsi. Interjúk, műsorok, riporterek hada várja, a hirtelen jött népszerűséget pedig nem biztos, hogy  könnyedén tudja majd kezelni. Elég csak BB Évire gondolni, aki az első magyar adást megnyerte, és utána pszichiátriára került, ahonnan soha többet nem jöhet ki.

Lapunk most megtudta Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológustól, hogy VV Krisztinek is jobb lenne orvoshoz fordulnia, ha meg akarja őrizni az ép eszét.

„Attól függetlenül, hogy korábban voltak-e mentális problémái, egy ilyen műsor után szükséges és kell is pszichológushoz járni. A hirtelen változás mindenki számára megterhelő lehet, és alkalmazkodni kell az új, kialakult helyzethez. Sokszor azt gondoljuk ilyenkor, hogy ’enyém a világ’, és az önmagunkhoz való viszony felértékelődik. Mindenképpen azt tanácsolom a ValóVilág nyertesének, hogy próbáljon újra értelmet adni az életének, definiálja magát, hogy kicsoda is ő,  és álljon mihamarabb munkába, hogy rendszer legyen az életében. Fel kell készülnie arra is, hogyan fogadja a hirtelen felénk irányuló szeretetet, amely sokszor a hírnévnek és a pénznek szól. Ajánlatos a szakember segítségét kérni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés