Áll a bál a Gáspár családban, fél éve nem beszélnek a testvérek

Soltész Mónika 2020.11.20. Amiről beszélnek

Áll a bál a Gáspár családban, fél éve nem beszélnek a testvérek

Sokáig jó testvérként élt egymás mellett Gáspár Győző és Zsolti, de ma már nem beszélnek egymással. Győző úgy érzi, öccse kifúrta őt a médiából, elvette a munkáját, sőt még az édesapját is ellene fordította.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Győzike az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban ma este a Life TV-n mesél sérelmeiről, s hogy mi az oka annak, hogy fél éve nem beszélnek az öccsével, de leszögezte: nem „irigyes” Zsoltira. Úgy érzi, öccse nem tiszteli őt, pedig általa lett ismert ember, s ami a legfájóbb, hogy Győző szerint testvére kifúrta őt édesapjuk szívéből.

„Zsoltival nagyon rossz kapcsolatban vagyunk. Felépített egy birodalmat az én hátamon, és mikor a birodalom csúcspontjára ért, otthagyott engem a francba. Fél éve nem tárgyal velem, és Gáspár Zsoltika öt éve elvette tőlem az apámat is – idézi a Bors a műsorból Győzikét. - Mióta anyukám elment, Gáspár Zsolti felborította a rendet. Ha a sógornőm azt mondja apámnak, hogy nem mehetsz át a fiadhoz, akkor nem megy át. Ha azt mondja Zsoltinak, hogy „csicska, otthon maradsz”, akkor otthon marad. Nekem olyan sógornőm van, hogy az maga a „hatalom”, az „állam”!”

A bors megkérdezte Gáspár Zsoltit is testvére állításáról.

„Az én feleségemet senki sem bánthatja, nem mondhat róla rosszat, még Gáspár Győző sem. Hogy az apánkat irányítaná bárki? Ugyan! Az apánk nem egy bohóc, és talán foglalkozni kellett volna vele abban az öt évben is, ez Győző szegénységi bizonyítványa. Édesapánk jóban-rosszban az édesapánk, mindig szükségünk van rá. Nekem ő a barátom is, s ellentétben Győzikével, én sosem csinálnék belőle hülyét. Mindent neki köszönhetünk" – reagált Zsolti, majd hozzátette, beismeri, hogy Győző hátán kapaszkodott fel és lett híres, amiért örökké hálás lesz, bármi is történjen, szereti és testvéreként tekint rá.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT