Így töltődik A Konyhafőnök sztárja

Soltész Mónika 2020.11.19. Amiről beszélnek

Így töltődik A Konyhafőnök sztárja

Az énekesnő nem csinál titkot abból, hogy mennyire úszik a boldogságban. Párjával elképesztő harmóniában élnek, ugyanúgy gondolkodnak a világról, még a légzésgyakorlatokat és a jeges vizes fürdőt is együtt élvezik.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kirobbanó formában van Palya Bea, aki nemrég új klippel jelentkezett, melyet a ’Hinta’ című dalához készített. Az énekesnő a mostani, gondterhelt pandémiás helyzetben is igyekszik töltődni, energiát meríteni.

„Minden nap mozgok, lehetőség szerint erdőben futok. Ha nem, akkor otthon edzek és néha jógázom. Vízközeli ember vagyok, van egy hideg vizes gyakorlatom. Ez áll egy légzésgyakorlatból, amit minden nap végzek a párommal. Amikor jön a hó és a hideg, mi pólóban futunk és ha lehet, megfürdünk majd a Balatonban. Nem azért, hogy postok szülessenek róla, hanem azért, hogy felhívjuk arra a figyelmet, hogy nagyon sokat tehetünk a testünkért. Ezt a módszert Wim Hoftól tanultam, a ’Jégembertől’. Nálunk az ő technikája a mindennapok része. Most nagyon sok időt töltök a gyerekeimmel és a párommal is” – mesélt kendőzetlen őszinteséggel a mindennapjairól az énekesnő, aki egy cseppet sem bánja, hogy bepillantást enged a magánéletébe.

„A pályám során szinte minden interjú során megkaptam, hogy nem félek-e attól, hogy a kitárulkozásom sebezhetővé tesz. Ha szélesen és tiszta szívvel tesszük ezt – hozzáteszem ebben is van egy határ – akkor a sebezhetőség erővé válik. Tartom a határt a saját történetemben. Úgy tűnik, hogy sok mindent elmesélek, de én mindig tíz lépéssel előrébb járok. Ez az én biztonságom, tudatosan mérlegelem, hogy mi az, amit elmondhatok és mi az, amit nem, mert esetleg bennem is annyira feldolgozatlan, sérülékeny, hogy azt még nem mutatom meg” – mondta Palya Bea a Friss Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának. A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=iGtTSQi64Yc linken érhető el.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT