Zokogva adta fel a játékot Szögeczki Ági - Kiderült, hogy nem csalt a megérzése, baj volt otthon

AC News 2020.11.21. Amiről beszélnek

Zokogva adta fel a játékot Szögeczki Ági - Kiderült, hogy nem csalt a megérzése, baj volt otthon

Fotó: TV2

Nem várt fordulatot hozott A Farm VIP pénteki adása. A piros csapatnál elmaradt a párbaj, a játék helyett a családját választotta Ági és bejelentette: haza akar menni. Kiderült, amíg ő versenyben volt, az édesanyja megbetegedett.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Azzal kezdeném, hogy egy fantasztikus és pozitív változást hozott az életembe a Farm VIP, amiért nagyon hálás vagyok a stábnak és persze a piros csapat tagjainak. Egyedülálló anyaként számomra az volt a legfontosabb, hogy a kisfiamat biztonságban tudjam, amíg forgatok, így természetesen a szüleimet kértem meg, hogy vigyázzanak rá. Édesanyám oda is költözött a szentendrei házunkba, hogy Patrick a megszokott környezetében lehessen. Így teljes nyugalommal vágtam bele a kalandba és nem is volt semmi baj, egészen a hatodik napig” – kezdte a Ripostnak Ági.

„Abban biztos voltam, hogy ha valami komoly gond lenne, a szerkesztők szóltak volna, de mégsem hagyott nyugodni egy belső hang, ami eddig soha nem tévesztett még meg. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Féltem, mert édesanyámék hetvenévesek, Patrick pedig csak hét. Egy ideig próbáltam nyugtatgatni magam, mert hihetetlenül élveztem a játékot és bizonyítani akartam, hogy megállom a helyem, de győzött az ösztönöm és meghoztam a döntést. Amikor hazaértem, láttam, hogy a kisfiammal ugyan minden a legnagyobb rendben van, de édesanyám nincs jól. Nem szeretném részletezni, hogy mi volt a probléma, de kiderült, hogy addigra már nehézséget és nagy áldozatot jelentett számára, hogy gondoskodjon az örökmozgó Patrickról. A betegsége heteken át elhúzódott, vagyis nem csalt a megérzésem és jó döntést hoztam, még ha fájdalmas is volt” – mondta Ági.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT