Az Omega menedzsere, Trunkos András: Hetek, hónapok óta tudtuk, hogy nagy a baj

Soltész Mónika 2020.11.20. Huppsz

Az Omega menedzsere, Trunkos András: Hetek, hónapok óta tudtuk, hogy nagy a baj

Mély fájdalommal, megrendülten emlékezik billentyűsére, Benkő Lászlóra, nemcsak az Omega, de az egész ország. Trunkos András, a zenekar menedzsere lelkiekben már korábban felkészült a legrosszabbra.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Szinte az egész ország döbbenten áll a hír előtt, mióta az Omega bejelentette, hogy elhunyt legendás billenytűsük, Benkő László. Trunkos András a zenekar menedzsere megrendülten mesélt mindarról, ami az elmúlt időszakban történt.

„Már napok, hetek óta tudtuk, hogy nagy a baj. Tudtuk, hogy napjai, legfeljebb egy-két hét van hátra... A zenekar nem tudta, Kóbor János még mondta is, hogy „Csoda lesz, a Lacinál mindig az van!”. Aztán hajnalban jött az üzenet, hogy Laci meghalt. Az első dolog, ami nehéz, mindenkit felhívni és elmondani a srácoknak. Mindenki elsírta magát, nem tudtak válaszolni. Kóbor csak annyit mondott „Most mit csináljunk?”. Mondtam, hogy te most csak ülj le, én majd csinálom tovább, amit kell. Ez egy 50-60 éve együtt élő társaság, Kóbor és Benkő alapító tagok. Amikor ilyen történik nyilván az ittmaradottak is elgondolkoznak” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Trunkos András, aki a munkával próbálta enyhíteni az enyhíthetetlen fájdalmat.

„Egész nap dolgoztam, életszerűen dolgoztam. Este Kóbortól jöttem át autóval, egy utcában lakunk, amikor a rádióból megszólalt egy Omega nóta. Akkor kezdtem el könnyezni. Nekem is nehéz megélni, hogy van egy Benkő László telefonszámom, de már nincs mögötte ember” – emlékezett meg egykori kollégájáról az Omega menedzsere, Trunkos András. A Sláger Reggelnek adott interjú a https://www.youtube.com/watch?v=HiKHUPjpRNA linken érhető el.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT