Futárként helyezkedett el Bangó Marika férje - "Nem szégyellem kimondani, valahogy meg kell élni!"

Soltész Mónika 2020.11.20. Huppsz

Futárként helyezkedett el Bangó Marika férje - "Nem szégyellem kimondani, valahogy meg kell élni!"

Bangó Marika is azon művészek közé tartozik, aki hosszú hónapok óta nem állhatott színpadra. Az énekesnő azonban nem tétlenkedik, mindig kitűz maga elé egy újabb célt. Jelenleg otthonának felújításán dolgozik, fest, mázol, majd’ az egész napot létrán tölti. Két évvel ezelőtt lehetetlen vállalkozás lett volna, hiszen hosszú hónapokon át küzdött gerincproblémájával. Kitűnő egészségi állapotnak örvend, a fájdalom a múlté, és igyekszik a rossz emlékeket maga mögött hagyni. A zeneiparban kialakult helyzet ellenére családja összetart, és mindent elkövetnek, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Marika férje, Elemér évtizedek óta zenészként dolgozik, így mindkettőjüket érinti a zeneipar drámája.

„A zenélés mellett évek óta transzferezik, de sajnos a járvány erre is negatív hatással volt. Várják vissza nagy szeretettel, ha majd újra beindul az élet, de egyelőre más munka után kellett néznie. Dolgozni kell, és nem szégyellem kimondani: valahogy meg kell élni, ezért futárként helyezkedett el. Hozzá hasonlóan több zenész ismerősünk is futárkodik, de van, aki biztonsági őrnek állt. Elemér egy életen át ezt tanulta, a zene volt a munkája, ehhez ért. De most a helyzet azt kívánja, hogy máshol álljon helyt. A gitárt és a mikrofont kicsit félre kell tenni, de reméljük, előbb-utóbb minden a régi lesz. Nem tarthat örökké, hiszen ezt gazdaságilag sem lehet bírni az országoknak és az embereknek sem” – mondta őszintén az énekesnő, aki szemmel láthatóan bomba formában van.

„Ez még a betegségemre vezethető vissza: jó néhány kiló leszaladt rólam. Amióta jobban vagyok, vezetem a háztartást, mindig dolgozgatok valamit, és időnként elfelejtek enni. Nem különösebben figyelek oda az étkezésre, de az tény, hogy jóval kevesebbet eszem, mint korábban. Picit sem bánom, hogy így alakult, mert könnyebben feljönnek rám a ruháim, másrészt mozgékonyabb, fittebb vagyok, ami most a lakásfelújításnál különösen sokat jelent, mert szinte már többet állok a létrán, mint a talajon. Ha eszembe jut a sok kín, amin átmentem, mindig hálát adok Istennek, amiért megmentett, és kilábaltam a betegségből. Akkor még nem gondoltam volna, hogy egyszer komoly fizikai munkára is képes leszek, de visszanyertem a régi életemet.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT