Görög Zita és családja felgyógyul a koronavírusból – „Megviselt az elmúlt 2 hét”

Soltész Mónika 2020.11.17. Huppsz

Görög Zita és családja felgyógyul a koronavírusból – „Megviselt az elmúlt 2 hét”

Végre jó hírekkel szolgált Görög Zita, aki családjával együtt elkapta a koronavírust. A műsorvezető Instagram-oldalán tudatta, hogy nagyon megviselte az elmúlt két hét, de szerencsére már mindnyájan jobban vannak.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Görög Zita párjával, Lackó Zsolt focistával és két gyermekével, Lottival és Timonnal együtt küzdöttek a koronavírus ellen. A modell korábban minderről a közösségi oldalán számolt be, most pedig kis szünet után újra jelentkezett.

„Megviselt az elmúlt 2 hét. Ma volt az első nap, hogy nem volt fájdalmam. Szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim és a szerelmem gyorsan felépültek, hálás vagyok, amiért nem kellett értük sokáig aggódnom. Hálás, hogy vannak nekem és ápoltak. Nem mondom, hogy erős vagyok, ma is aludtam még délután 2 órát. De már tudtam ebédet varázsolni a családomnak és majdnem olyan volt, mint egy igazi vasárnap. Majdnem olyan… De ez nem egy átlagos november. Nem egy átlagos év, nem viselkedhetünk úgy, mint eddig. Fogalmam sincs, milyen jövő elé néznek a gyermekeim, a leendő unokáim? Ma volt az első nap, hogy másképp aggódtam értük. Bezárult a világ. Vajon mit láthatnak és mennyit tapasztalhatnak majd meg bolygónk csodáiból? Vajon a lassulást eltudjuk fogadni, vagy megvadulunk újra? Az átértékelés első fázisában megbuktunk. Újra itt vagyunk, nagyobb szarban, mint eddig valaha. Mindannyian. Együtt. A lelkünkben teremtett távolságot most meg kell élnünk fizikailag is. Rajtunk múlik. A belső munka nem úszható meg. Nagyon köszönöm a rengeteg üzenetet, amit kaptam tőletek. Tényleg éreztem a jóságot! Segített! Vigyázzatok magatokra. Vigyázzunk egymásra. Újra aktuális ez a mondat…” – írta Zita a posztjában.

 

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT