Hódi Pamela: Nehezen tudom irányítani az érzelmeimet

Soltész Mónika 2020.11.13. Huppsz

Hódi Pamela: Nehezen tudom irányítani az érzelmeimet

Fotó: RTL Sajtóklub

Hódi Pamela számára igazi kihívást jelent A Konyhafőnök VIP. A csinos modell rengeteg energiát fektetett a felkészülésre, és mindent megtesz azért, hogy jól szerepeljen. Az AcNewsnak elárulta, a versenynek köszönhetően nem csak tudást és élményt szerzett, hanem önismeretet is.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Semmihez nem volt fogadható az az izgatottság és megfelelési vágy, ami bennem volt. Ebben a versenyben mindenki csak magára számíthat, a saját teljesítményének köszönhető a továbbjutás. Ezért nagyon izgultam, de rengeteget készültem rá. Rájöttem A Konyhafőnök VIP alatt, hogy egyáltalán nem bírom a stresszhelyzeteket. Nehezen tudom irányítani az érzelmeimet. Nem mindig fejezem ki, hogy boldog vagyok, mint ahogy a szomorúságomat sem. Úgy érzem, nem tudok rajta uralkodni, lelkis és érzelmes nő vagyok. Őszinte embernek tartom magam, mindig ezt az oldalamat mutatom” – mesélte lapunknak Pamela, aki a kötényszerzés napon a kék színt ölthette magára.

„Nagyon boldog voltam, hogy Ákos séfhez kerültem. Tudtam, hogy neki nagyok az elvárásai, pont ezért éreztem úgy, hogy jó helyem lesz nála. Sokat készültem, mert tudtam, hogy nem csak egy vetélkedőről van szó. Itt nem lehet bohóckodással továbbjutni. Szigorú a zsűri, komoly elvárásoknak kell eleget tenni, és maximális teljesítményt kell nyújtani. Épp ezért jó ideig gondolkodtam rajta, hogy a magánéletem, a családom és a munkáim mellett nekem belefér-e a mindennapjaimba – mondta a csinos modell. - A családom nagyon büszke rám, ők is várták, hogy elinduljon végre a tévében a műsor. Ők tudták, milyen sok energiát fektettem az előkészületekbe, és kíváncsiak voltak, hogyan tudom majd ott kamatoztatni a tanultakat” – árulta el Pamela.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT