Járai Máté és felesége is koronavírusos

Soltész Mónika 2020.11.16. Huppsz

Járai Máté és felesége is koronavírusos

Fotó: RTL Sajtóklub

Járai Máté és Kíra már tíz napja élnek karanténban, mert ők is megfertőződtek a koronavírussal, ám még mindig szenvednek a tünetektől. Instagram-oldalukon beszéltek jelenlegi állapotukról.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Járai Máté és felesége, Kíra Instagram élő bejelentkezésben beszéltek a részletekről, hogyan kezdődött náluk a betegség, milyen tüneteket észlelnek még így tíz nap után is. Elmondták, hogy először Kíra lett rosszul, ám az enyhe tünetek alapján csak egy megfázásra gondolt, ám hamar belázasodott, így tesztet végeztetett el magán, ami pozitív eredményt hozott. Több mint egy hete élnek bezárva, és mindkettőjüket megviselte a vírus, és még mindig gyengének érzik magukat, de a tünetek egy része már eltűnt.

„Kírának pozitív lett a tesztje, az enyém pedig negatív volt” – mondta a színész. „Azt mondta a doktornő, hogy az lenne a megoldás, hogy elköltözöm arra a tíz napra, amíg a Kíra karanténban van” – fűzte hozzá Máté, aki végül nem hagyta „cserben” feleségét, inkább vállalata, hogy ő is megfertőződjön. Sajnos valóban nem úszta meg.

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT