Két ValóVilágos lányt is prostitúcióval vádolnak

Pataki József 2020.11.19. Huppsz

Két ValóVilágos lányt is prostitúcióval vádolnak

Alig indult el a reality, máris felröppentek olyan hírek, hogy bizony két lány is a testét árulta, mielőtt bekerült az RTL Klub műsorába.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Nem ez az első eset, hogy egy-egy ValóVilág játékosról kiderül, hogy nem éppen konzervatív életet élt a beköltözése előtt. A 10. szériában viszont egészen hamar jött a hír, hogy nem csak egy, de két ValóVilágos beköltöző lány is állítólag prostituált volt korábban. Az egyik ráadásul még csak 18 éves, ami aggodalomra adhat okot. Mindez egy internetes portálon merült fel, ahol konkrétan leírják, hogy a szende VV Virág a testéből élt, és egykori munkaadója ezt meg is erősítette.

Ezen kívül lapunk birtokába jutott egy olyan kép is, melyen a lány egy örömlányokat hirdető oldalt hirdető lapot tart maga elé.

De nem ő az egyetlen lány. Információink szerint egy másik villalakó neve is felmerült a prostitúciós téma kapcsán, de az ő kilétét egyelőre még homály fedi. Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy az RTL Klub miként vélekedik arról, hogy a műsoruk játékosai között ilyen lányok is vannak, de ők nem kívánták kommnetálni a "feltételezéseket".

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT