Kigyógyult a koronavírusból Kautzky Armand

Pataki József 2020.11.17. Huppsz

Kigyógyult a koronavírusból Kautzky Armand

Kautzky Armand nagy napot ünnepelt nemrégiben, nem mást, mint a saját egészségét. Megtudtuk ugyanis, hogy hazánk egyik leghíresebb szinkronszínésze is átesett a koronavíruson. 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Néhány napja töltötte be 56. életévét Kautzky Armand, akinek a hangját mindenki ismerheti Magyarországon. A színész ugyan nem igazán szokott megemlékezni a nagy napról, most még jobban elfordítja a fejét, ugyanis a koronavírus az ő életére is rányomta a bélyeget.

„Én is elkaptam a koronavírust nemrégiben, és nagyon beteg voltam. Az egészet otthon vészeltem át, egy hétig lázas voltam, ki voltam ütve. Utána a következő héten próbáltam magamhoz térni. Szerencsére most már meggyógyultam és semmi maradandó károsodást nem szenvedtem – mondta lapunknak a színész, aki ennek fényében töltötte a születésnapját is. – Nem titok, hogy hány éves lettem, de nem szeretek vele foglalkozni. Egyszerűen próbálok nem venni tudomást az idő múlásáról. A születésnapomon persze sok kedves köszöntést kaptam, és jól esik, hogy eszébe jutok még az embereknek, de ennél sokkal fontosabb dolgok vannak most a világban.”

A színész ezek után arra is kitért, hogy igazából örül is annak, hogy nem kell kimozdulnia az otthonából.

„Eleve egy otthon ülős típus vagyok, és a szinkronmunkákat itthonról is el tudom végezni. A színház persze hiányzik. Benne van a pakliban, hogy ez az év már rámegy a pandémiára, és örülhetünk, ha nem tavaszig fog kitartani. Az már nagyon drámai lenne.”

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT