Köllő Babett: Nem érzem, hogy változás lenne az életemben

Soltész Mónika 2020.11.16. Huppsz

Köllő Babett: Nem érzem, hogy változás lenne az életemben

A Sztárban Sztár nézőinek múlt vasárnap biztosan hiányérzetük lehetett, mert egy héttel ezelőtt véget ért a műsor. Köllő Babett, a zsűri egyetlen női tagja azonban még nem állt le, így a pihenés várat magára. Persze ezt egy picit sem bánja, hiszen az elmúlt kilenc hónapban annyit állhatott csak színpadra, mint amennyit korábban egy hét alatt.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Köllő Babett nagyon élvezte a Sztárban Sztár mind a tizenegy élő show-ját. Mint ahogy zsűri társaiban, benne is egyfajta hiányérzet maradt.

„A műsor véget ért, mégis nekem olyan érzésem van, mintha menne a show, mert múlt héten és a héten is még dolgoztam, fotózásokra jártam. Nem érzem, hogy változás lenne az életemben, még annak ellenére sem, hogy múlt vasárnap már nem kellett mennünk az élő show-ba. Még benne vagyok abban a ritmusban, amit a Sztárban Sztár hozott nekem, a pihenés még várat magára” – mesélte lapunknak Babett, majd hozzátette, felfoghatatlan számára, hogy gyakorlatilag a koronavírus miatt minden leállt a művészvilágban.

„Nem csak színház, hanem minden szempontból nagyon furcsa az elmúlt nyolc-kilenc hónap. Előtte hetente öt este játszottam, most pedig fél év alatt összesen ötször álltam színpadon” – fűzte hozzá a színésznő, aki reméli, hogy az általános iskolában nem vezetik be az online oktatást.

„A kislányom még csak negyedikes, ő bejár az iskolába, jó lenne, ha ez így maradna, mert nagyon szereti az ottani közeget, hiányozna neki a közösség. Amíg engedik, Milla fog menni. Ráadásul pont egy olyan intézménybe jár, ahol folyamatosan tesztelnek, szerencsére nagy a biztonság. Az alap félelmen felül nincs nagyobb parám, próbálunk odafigyelni magunkra, és természetesen másokra is” – zárta rövidre a színésznő.

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT