Molnár Nini, a Feleségek luxuskivitelben új sztárja – „Kakukktojás vagyok a műsorban”

Pataki József 2020.04.02. Profil

Molnár Nini, a Feleségek luxuskivitelben új sztárja – „Kakukktojás vagyok a műsorban”

Április 20.-án elindul a VIASAT+ csatornán a nagysikerű Feleségek luxuskivitelben legújabb évada, melyben Molnár Nini lesz az egyik új szereplő. A fiatal luxi viszont kakukktojás a csapatban, hiszen még nem feleség, mi több, jelenleg szingli. Éppen ezért jó tükröt mutat a feleségeknek, hiszen láthatják, milyen nehéz mostanában párt találni. Nem szeretne sokáig egyedül maradni, de nem azért akar férjhez menni, hogy valaki megteremtse számára a jólétet, hiszen ő maga is jómódú. Apukája a példaképe, aki rengeteget dolgozott azért, hogy mindenük meglegyen, és hogy Nini, valamint testvére is jó iskolákba járhassanak. A lány külföldön is sokat élt, lehetősége volt Londonban és Floridában is tanulni, emellett pedig modellként is sokat utazott. De soha nem akart csak lábat lógatni, így kitalálta a saját táskamárkáját, amit egyetemista évei óta fejleszt, és amelynek nemrég nyílt meg az új üzlete a Váci utcában. Minderről az AcNewsnak mesélt elsőként.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

– Hogyan lettél modell mindössze 14 évesen?

– Akkoriban sokan mondták nekem, hogy szerintük érdemes lenne elkezdenem modellkedni. El is mentünk pár ügynökséghez de nem mindenki látta bennem a potenciált ezért, már ekkor megtanultam, hogy az amilyen vagyok vagy amit csinálok nem mindenkinek fog tetszeni. Ez adott nekem egy önbizalmat, hogy merjem vállalni magam úgy ahogy vagyok. Egy ideig itthon modellkedtem, majd a szüleim 17 éves koromban megengedték, hogy külföldön is kipróbáljam magam. Így keveredtem a modell szakmába, ekkor jártam meg Milánót és New Yorkot is. Mindeközben a szüleim folyamatosan felhívták a figyelmem a tanulás fontosságára és sugallták, hogy végezzek egyetemeket. Ezért amikor leérettségiztem, kiköltöztem Londonba, ahol Business Management-et, és Nemzetközi Marketing mesterszakon tanultam. Hat évet töltöttem Londonban, utána pedig hazajöttem. Édesapám vállalkozó, mindig példaképként tekintettem rá, ezért is akartam egy saját vállalkozást.

– Hogyan építetted fel a márkádat?

– Eredetileg nem egy márka felépítése volt a célom és nem is akartam vagy tudtam volna sok pénzt beleölni az egyetem befejeztével. Egyszerűen csak követtem a szívemet és megterveztem az első darabom, a Pombag-et. Kisvártatva, nagy érdeklődés lett iránta, így azt éreztem, hogy ezt tovább kell csinálnom. A befolyt összeget folyamatosan visszaforgattam a márkába és így jutott el a mai formájáig. Mára már eléggé kinőtte magát, decemberben megnyílt a második üzletem a Váci utcában.

–  Milyen szálak kötnek a műsorban szereplő luxusfeleségekhez?

– Vivit ismerősök által ismerem, Bogit pedig rég óta ismerem a divatvilágból, Yvonnet a szüleim ismerték igazán, Tündét és Babettet pedig most ismertem meg. A másik új szereplővel, Nagy Noémivel pedig már volt egy konfliktusunk, de hogy miért, az majd az első epizódból ki fog derülni.

– Miért vállaltad el a műsort?

– Szeretem új dolgokban kipróbálni magam. Az élet egy játék, amit élvezni kell és szabad túl komolyan venni magunkat. Szórakozásként fogtam fel a műsor készítését is de mindemellett pedig fontos szerepet játszott ,hogy megmutathassam még több embereknek azt, amin évek óta keményen és alázattal dolgozom. Többek között a márkámat és a másik vállalkozásunkat a LiveRobe-ot, ami jó célt szolgáló start-up.

– Hogy van az, hogy a műsorban feleségek vannak, te viszont szingli vagy?

– Ebből a szempontból kakukktojás vagyok. Nincs férjem és nem is volt még. Szerintem akartak egy kis vérfrissítést a sorozatba. De szeretnék majd persze egy boldog családot és férjet, mert én is ilyen szerető környezetben nőttem fel. Ez is benne van az öt éves tervemben. Mondjuk úgy, hogy a műsor címével a VIASAT3 megelőlegezte ezt nekem.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT