A földön fekve találtak rá Szilágyi István özvegyére

Pataki József 2020.11.09. Rivalda

A földön fekve találtak rá Szilágyi István özvegyére

Egyre rosszabbul van Jolika néni, akit pénteken engedtek haza három hét után a kórházból. A baj viszont nem jár egyedül, az idős özvegyet ezek után újra orvoshoz kellett vinni, mert hétvégén a gondozói a földön fekve találtak rá, nem tudott lábra állni.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Ahogy a Ripost korábban megírta, nemrégiben kiderült, hogy Jolika néni három hetet töltött kórházban. Ugyan a koronavírus tesztje negatív lett, aggasztó foltokat találtak a tüdején, melyből mintát is vettek.

„Két foltot találtak a tüdőmön, de nem tudták megállapítani, hogy mik azok, ezért megszúrtak. Biopsziát vettek a tüdőmből, de még nincs eredmény” – mondta akkor a napilapnak.

Az AcNews kíváncsi volt arra, javult-e már a helyzet, így tárcsáztuk az özvegy segítőjét, aki elmondta: nagyon nincs jól az idős özvegy, sőt ma is orvosnál voltak. Ezek után átadta a szobrászművésznek a telefont, aki beszámolt arról, hogy mi történt.

„Rosszul vagyok… ma voltunk orvosnál, mert iszonyúan fáj a bokám és a térdem. Fájdalomcsillapítót is vettem be. Pedig csak nemrég jöttem ki a kórházból. Ott a tüdőmbe beleturkáltak egy szondával, de eredmény majd csak több, mint egy hét múlva lesz. Ha rosszindulatú a daganat, akkor sugárterápiára lesz szükség. Sajnos sokat dohányzom, ennek köze lehet ahhoz, hogy két foltot találtak a tüdőmön. Viszont az orvos azt mondta, hogy ennyi idősen, már ne tegyem le a cigarettát, mert még rosszabbul leszek, annyira megtelt már a szervezetem nikotinnal. Így most igyekszem csak napi 2-3 szálat elszívni. 18 éves korom óta szívok, amikor gyermekem lett, letettem 5 évre, de összevetve így is 55 éve dohányzom” – mesélte lapunknak Jolika néni, akire a földön fekve találtak rá hétvégén a segítői.

„Borzalmasan fáj a lábam, megöregedtem. Szombaton az ágyamból a földre kerültem, és nem tudtam felállni, nagyon megijedtem. Az éjszakát a padlón töltöttem. Úgy talált rám másnap Dezső és Szabi. Ők vigyáznak rám felváltva. El kéne adnom a házat és venni egy kisebb lakást, mert ezt így már nem lehet bírni” – mondta szomorúan az AcNewsnak az özvegy, akinek a segítője, Baricz Dezső azt is elárulta, hogy ha kiderül; komolyabb baj van Jolika néni egészségével, akkor súlyos dolgokról kell majd dönteni, de ő ezt nem szeretné meghozni.

„Nem tudom mi lesz Jolika nénivel, ha rosszabbra fordul majd a helyzet. Dönteni kell akkor majd dolgokról, de én nem érzem magam erre feljogosítva. Bízunk a legjobbakban.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT