Balássy Betty elárulta a titkát! – Így dobott le hipergyorsan 40 kilót

AC News 2022.04.11. Rivalda

Balássy Betty elárulta a titkát! – Így dobott le hipergyorsan 40 kilót

Képek: Balássy Betty - Megcsináltam Facebook Blog

Balássy Betty óriási és rettentően motiváló teljesítménnyel adott le 15 hónap alatt 40kg súlyfelesleget. Szemmel láthatólag is ragyog az énekesnő, nagyon jó formában van. Fogyásról, magánéletről, karrierről beszélgettünk vele az AcNews-nál.

poggyasz - rivalda

Betty élete a pandémia alatt vett új irányt. Ekkor döntötte el, hogy belekezd a kihívásokkal teli fogyókúrába és speciális diétájába.

„Amikor gyereked születik, háttérbe szorulsz. Az a helyzet, hogy a gyerkőcök után velem is igencsak elszalad a ló, úgy éreztem, épp itt az ideje ledobni a felgyülemlett plusz kilókat. Az extra súlytól fájt a lábam, a derekam, a hátam és akkor jött a pandémia, a fellépési lehetőségek abbamaradtak, én pedig úgy döntöttem, eljött az ideje a már rég dédelgetett álmomnak, a fogyásnak. A tanítás és a gyerekek mellett ez volt, amit a megpróbálkoztatásokkal teli időszakban kitűztem magam elé” –mondja, majd kitér arra is, hogy a pandémia mennyire befolyásolta életüket.

„Nem is tudtuk, hogy meddig marad az az állapot, s elengedtem az időt. Ez volt akkortájt az egyik kulcsmondatom. Gondold el, amikor kihúzzák alólad a talajt három gyerekkel és zéró lehetőséged van a megélhetésre. Azt éreztem, sürgősen találnom kell valamit, amiben kiélhetem magam, amibe megtérülő energiát tehetek. Így jött az edzés és a motiváció, hogy azt a Bettyt lássam, akit akarok látni. A gyerekek is erősítettek, segítettek ebben, nagyon klassz kis porontyaim vannak.”

Kérésünkre elárulta az ő nagy titkát, amitől egészen elképesztő módon, hipergyorsasággal szabadult meg 40kg súlyfeleslegtől.

„A legtöbb fogyókúrának az a hátránya, hogy olyan ételek fogyasztására kényszerít, amit amúgy nem szeretsz. Nekem abból indult az egész, hogy Feri cukorbeteg és ő elkezdte kiépíteni a saját diétáját. Aztán megvilágosodtam! Én is elkezdtem kialakítani a saját diétámat, a saját ízlésem nyomán épp úgy, ahogy Feri tette. Az első két-három hét abból állt, hogy minden nap méretkeztem, figyeltem a szénhidrát bevitelre, egyfolytában írtam az adatokat. Egy idő után láttam, hogy mely ételektől indul lefelé a mérleg és melyektől nem. Jelenleg finomakat eszem és fogyok.”

Balássy Betty számára a zene gyógy elixír, legújabb formációja, a SwingGirls pedig minden kívánalmát kielégíti. Igazi, hangulatos postmodern jukebox muzsikát játszanak. Olyan előadók zenéit bújtatják új köntösbe, mint Lady Gaga, vagy Ce Lo Green.

„A SwingGirls egy háromtagú lánycsapat, Wéber Zsófia és Wéber Helga a bűntársaim, és kapaszkodj meg! Nem testvérek, de mindketten ügyvédként ténykednek a hétköznapokban. 2016 óta dolgozunk együtt, a Studio11 zenekar kísér minket és ilyen postmodern jukebox vonalon dolgozunk fel táncolható, swinges formában aktuális slágereket.  A csajokkal bejutottunk A Dal című tehetségkutatóba is, ide jött velünk egy nagyon tehetséges énekes lány, Bálint Niki, művésznevén Nico, aki baromi nagyot rappelt a dalban.”

A gyönyörű énekesnőnek a családja, a diétája és a karrierje mellet jut ideje tanítványaira is, amelyekből 24 is van jelenleg.

„A legkisebb 8 éves, a legnagyobb pedig majdnem 60. Mindenkivel más a cél. Számomra a tanításnak ez a pikantériája. Mindenki más személyiség, másfajta odafigyelést igényel, másképp kell hozzányúlni a tehetségéhez” –mondja Betty.

A nyáron rengeteg helyen csodálhatja meg  a közönség Betty csodás hangját és alakját. Kedvesével, Varga Ferivel járják az országot gyermekműsorukkal, megújított színpadi műsorukkal és a SwingGirls-szel is készül egy vadonatúj popműsor Magyarország színpadaira, ha pedig ez nem lenne elég, Betty vendégelőadóskodik a Hashtag bulizenekarban is.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Hihetetlen, de már nyugdíjas korba lépett Bíró Ica

Farkas Márió 2022.07.06.
A 80-as és 90-es években nem volt ember, aki ne kapta volna fel a fejét Bíró Icára. Férfiak tömegei gyűjtötték és dugdosták zsebnaptárjait, magazinokból kitépett képeit feleségeik elő...

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

Farkas Márió 2022.07.04.
A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Zimány Linda covid parával fesztiválozik

AC News 2022.07.02.
Zimány Linda péntek este tiszteletét tette a Balaton Sound VIP szekciójában. Bár körülzsongták a férfiak, mosolya nem volt az igazi. Az AcNews-nak elárulta, miért feszült be egy kicsit.

Huppsz

Dundika megtalálta a hasonmását

AC News 2022.07.05.
Dundika Instagram posztjában leplezte le ikertestvérét. Természetesen nem szó szerint, de tény, hogy megdöbbentő hasonlóság van a képen szereplő hölgy és az egykori playmate között.  

Before/After: Így néz ki Horváth Éva fiatalon és anyaként

Farkas Márió 2022.07.05.
Éva Instagramján mutatta meg jelenlegi és egykori önmagát, és bár az évek elteltek, tényleg nincs miért szégyenkeznie.

Kiss Endi kalandba bonyolódott

AC News 2022.07.05.
A rock nem futó kaland, egy életre szól, ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endi hiába van túl az ötvenen, a kalandok továbbra is  vonzzák.
Video4a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között

AC News

Megtalálták a második áldozatot is

AC News 2022.07.06.
A büntetés-végrehajtás 29 éves hivatásos állományú tagjának holttestét a Kis-Duna híd közelében találták meg és emelték partra a kutatást végző szakemberek.

Kedvezményt kért, majd lecsapta az autókereskedőt

AC News 2022.07.05.
Nem így képzeli el egyetlenegy autókereskedő sem a gépjármű eladásához vezető utat. Mentőt kellett hívni a kereskedőhöz.

Alaposan megbüntette a versenyhivatal a Casio termékek hazai nagykereskedőjét

AC News 2022.07.05.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 325 millió forint bírságot szabott ki a Casio óra- és hangszertermékek hazai forgalmazójára, valamint cseh anyavállalatára, mert meghatározták termékeik internetes viszo...

Sziréna

Idős nőkre utazott az angyalföldi rabló - Videó

AC News 2022.07.06.
Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.

Szívszorító felvételek - megkezdődött a harc az utolsó csepp vízért az erdőkben

AC News 2022.07.05.
A nagyobb patakok kivételével szinte az összes kis és közepes vízfolyás kiszáradt a Bükk erdeiben, közölte a napokban a Facebook-oldalán a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület.

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett, és a közlekedési szabályokra is fittyet hányt a román sofőr

AC News 2022.07.05.
A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy sofőrt, akinek vezetői engedélye sem volt, és segítségnyújtás helyett elment a helyszínről.  
video3 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között

Itthon

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

AC News 2022.07.05.
Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús fogyasztását ösztönző k...

A forint történelmi mélypontra került

AC News 2022.07.05.
Történelmi mélypontra került a forint az euróval, a dollárral és a frankkal szemben kedden 10 óra körül.    

A mentőből posztolt képet magáról Hoppál Péter kulturális államtitkár

AC News 2022.07.05.
Valószínűleg már túlesett a vakbélműtéten Hoppál Péter kulturális államtitkár, akit mentő vitt el a parlamentből.

Világ

Justin Bieber babázik

AC News 2022.07.05.
Feleségével közösen, egy kedves fotón mutatta meg rajongóinak csöpp unokaöccsét.  

Az EP jóváhagyta az euró horvátországi bevezetését

AC News 2022.07.05.
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén támogatta, hogy Horvátország huszadik országként csatlakozzon az euróövezethez január elsején - közölte az uniós parlament kedden.  ...

Kis híján 80 % az infláció Törökországban

AC News 2022.07.05.
Törökországban 24 éves rekordokat döntöget az infláció.
video3a - Kategóriák között
video2a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között

Profil

A magyar hétköznapok inspirálták az india rendező készülő sorozatát

Farkas Márió 2022.07.05.
Tyagi Pallava közel tíz éve választotta ki hazánkat, akkor filmrendezést tanulni érkezett az országba. Iskolái befejezése után Angliába utazott, ám visszahúzta a szíve Magyarországra, amire ...

Ignácz Judit: Magyarországon gyerekcipőben járnak a társadalmat érintő témák

Farkas Márió 2022.06.30.
Ignácz Judit egy Tolna megyei falucskából indult, s lett mára a magyarországi cigány értelmiség egy meghatározó alakja, aki amellett, hogy társadalmi ügyekben szólal fel, Európa több ország&aa...

Bródy János dalszövegét választotta legújabb kampányához az UNICEF

AC News 2022.06.26.
Bródy-dalszövege jelenik meg az UNICEF gyerekvédelmi szervezet legújabb termékein. A jótékony célú webshop legújabb kampányának elindításában számos népszerű zenész vesz r&eac...

Amiről beszélnek

Gáspár Virág leérettségizett - így ünnepelte a családja

Farkas Márió 2022.07.05.
Nem akármilyen módon ünnepelte családja Gáspár Virágot, aki sikeres érettségit tett.

Újra Budapestre jön John Malkovich

Farkas Márió 2022.07.05.
Október 2-án zenés stand-up esttel érkezik Budapestre, pontosabban az Erkel Színházba az amerikai színész.

Emlékszik még VV Nócira? Már 17 éves a fia az egykori reality sztárnak

AC News 2022.07.05.
A Való Világ első évadában még csak szereplőként, a másodikban már műsorvezetőként vált a tévénézők kedvencévé Cifra Noémi. A cserfes, rövid hajú szőkeség ezut&aac...
video3a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között
min-mano
Remiz uzlethaz - felugro