Botrány! Zalatnay exférje nyilvánosan alázta meg az énekesnőt!

AC News 2017.01.26. Rivalda

Botrány! Zalatnay exférje nyilvánosan alázta meg az énekesnőt!

Máris véget ért a nagy újra egymásra találás Zalatnay Sarolta és egykori férje között. Márton Csaba nyilvánosan nevezte hazugnak az énekesnőt, aki értetlenül áll a vagdalkozó sorok előtt. Cini exkluzív nyilatkozatot adott a történtekkel kapcsolatban az AcNews-nak.

poggyasz - rivalda

Lapuknak is nagy boldogsággal számolt be pár héttel ezelőtt Zalatnay Sarolta, hogy újra bejelentkezett nála volt férje, akiről hosszú ideig azt sem tudta, hogy merre jár a világban. Cini azonban megbocsájtott neki, minden múltbéli sérelmét félretette és szívesen találkozott újra az egykori nagy szerelmével. Csaba azonban pár nappal ezelőtt érdekes Facebook bejegyzéssel vetett véget a békés hangulatnak, és kihangsúlyozta: csakis haveri szinten állt újra szóba exfeleségével.

 

Zalatnay Cini lapunknak megdöbbenve kommentálta a történteket.

„Én tényleg mindent megbocsájtottam neki, és barátilag álltam hozzá. Ráadásul Csaba keresett meg bennünket. Megdöbbenve olvastam a bejegyzését, amelyre én csak annyit tudok mondani, hogy a 12 év alatt csak még rosszabb ember lett belőle. Ezzel az egésszel pedig magának árt, én nem bántottam”- nyilatkozta Cini az AcNews-nak.

Az énekesnő lánya természetesen kiáll az édesanyja mellett, és megvédi őt. Mint mondta; Csaba soha nem érdemelte meg az anyukáját. Nixi egy hosszabb blogbejegyzésben rengeteg titkot elárult édesanyja és Csaba egykori kapcsolatáról, valamint a kibékülés előzményeiről, amely mint kiderült: ráadásul egy üzleti ügy miatt indult…

„Ez a férfi valamikor szerető férj volt. És gondoskodó "fater". Így hívtam gyerekkoromban és második apaként tiszteltem. Ez a férfi valamikor boldoggá tette anyukámat és elnyerte a tiszteletem. Azért, ahogy megnevetette őt, azért ahogy velem órák hosszat gyakorolt matekot és megtanított szavalni. Tetszett, hogy mindig minden kérdésemre tudott válaszolni és hogy nála intelligensebbés felvilágosultabb férfit nem ismertem. Úgy éreztem "megeszi a világot" és erőt adott a lendülete. Jó érzés volt megint családban lenni a szüleim válása után, és sok boldog évet éltünk meg így, hárman.

Sajnos be kell látnom, hogy a múlt, a jelen és a jövő külön fogalom. Be kell, hogy lássam, hogy az az ember aki valaha volt, mára köddé vált. Sehol sem találom a valaha volt szerető ex férjet, a minden ígéretet felém felhalmozott "nevelő apát" és szó szoros értelmében vett embert.

Ez az ember főnyereményt kapott annak idején anyukámmal. Kapott egy tehetséges nőt. Kapott egy sikeres nőt. Egy gazdag nőt. Egy gyönyörű nőt. Egy embert, aki igazán szerette.

Ekkor ő fiatal férfi volt. Egy ambíciókkal teli tehetséges színész, aki jókor volt jó helyen. Egymásba szerettek, de hogy a szeretet definiálhatatlan érzés, azt ennél kifejezőbb nem is lehet:

Csabának nem volt elég jó anyukám. Nem volt elég tökéletes. Így átformálta. Az ő kérésére mellplasztikai műtétre szánta magát, mert ez volt a kérése. Az ő kérésére mindent csettintésre megvett, mert az volt a kívánsága. Az ő kérésére létrehozott és belevágott egy televíziós vállalkozásba, mert az volt a víziója. Ez a vízió, ez a kívánság és ez a kérés tönkretette anyukámat. Csaba sehol sem volt mikor anyukám daganatos betegséggel küzdött.

Csaba sehol sem volt mikor anyukám tárgyalásokról tárgyalásokra járt.

Csaba sehol sem volt mikor anyukámnak börtönbe kellett mennie.

Csaba sehol sem volt mikor nekem szükségem lett volna rá.

Csaba sehol nem volt mikor anyukám minden vagyonát elvesztette.

Csaba sehol sem volt mikor anya az utolsójából is őt segítette ő pedig azt hazudta a családjának, hogy eltartja anyukámat.

Csaba ott volt, ahol a beváltott ígéretei. SEHOL.

Soha az életben nem lesz valós indoka Csabának ahhoz, hogy egyetlen tiszteletlen szóval illesse anyukámat. Ennek a nőnek csak köszönhet. Ennek a nőnek köszönhetően kapott munkát Amerikában. Ennek a nőnek köszönhetően tudta fenntartani magát az első pár évben, mert mint egy anya a fiának, úgy kapta a pénz a megélhetésre. Ennek az embernek köszönhetően az emberek tudják kik a Márton Csaba. És igen, meg kellett változtatnia a nevét mára, mert mindig csak a Zalatnay Sarolta exe maradt volna. De nem anyukám hibája hogy nem vitte többre nála, és nem váltotta valóra álmait, mint anyukám, aki 50 évvel ezelőtt elkezdte és beváltotta sajátját. Ennek a nőnek köszönhetően Csaba egy családot kapott egy feleséget, egy lányt, barátokat, utazásokat, élményeket, boldogságot, felejthetetlen pillanatokat.

És ez az ember HÁLÁTLAN.

Ez az ember 13 év után a semmiből felbukkant anyukám életében. Ő hívta fel. Egyik nap beleszólt a telefonba hogy Márton Csaba. Ez az ember azt hitte tárt karokkal fogadják, és 13 évet várnak rá, úgy hogy annak idején egy reptérre nem volt képes kijönni a családjáért, mert épp egy pornó színésznőnek kinéző olcsó nővel múlatta idejét. Ez a férfi elvette anyukám önbecsülésének jó részét a sok bántással. Ez a férfi elvette tőlem az összes jó emléket azzal a 13 évvel mikor levegőnek éreztem magam az életében. Ezt az ember senki sem kérte semmire. Ő mondta, hogy a mindene ez a család. Hogy élete szerelme anyukám, és hogy bármi történik az életben mindig maradjunk meg egymásnak.

Ez az ember 2016 ban egy MLM rendszer miatt hívta fel anyukámat. Mert eszébe jutott a sokat érő kapcsolatrendszere, és üzletet remélt. Pénzt remélt. Megint. Ezt a nőt, aki miatta mára megbélyegzi rengeteg lap, aki nap mint nap kűzd mint mindenki más hátköznapi gondokkal az életben, ezt a nőt megint csak ki akarta használni. De a nő, anyukám, átlátott rajta. Mert már nem vakította meg szemét egy lángoló szerelem perzselő tüze.

Ennek a nőnek Csaba HÁLÁS lehet, hogy szóba állt vele, mert a magas érzelmi intelligenciája nem engedte, hogy ne tegye. Ez a nő nyitottan állt Csaba felé, mint ember. És mindenki csodálkozva nézett egymásra mikor jelentkezett. Ez a férfi napi háromszor fel tudta hívni az MLM rendszerrel kapcsolatban egy nap, a házba jött mintha itthon lenne. Beszélt velem párszor telefonon, ahol úgy tett mintha érdekelné, mi van velem,de engem egyszer sem hívott fel a telefonomon hogy megkérdezze, hogy vagyok. Engem, aki állítólag mindig a lánya maradok.

Ez a férfi csalódás nekem. Azt hittem jó ember, olyan mint amilyennek régen, gyerekként láttam.

Azt hittem azért jelentkezett, hogy így ennyi év után bocsánatot kérjen anyukámtól, tiszta vizet öntsön a pohárba, és barátként egymás élete részesei legyenek, vagy akár kedves ismerősök. De ahogy mondani szokták Andersen már rég meghalt, tündérmesék meg nincsenek.

Ez a férfi pár napja hazugnak nevezte anyukámat. És azt mondta "már szóba áll vele" Ez a férfi tiszteletlen és hálátlan. Ez a férfi remélem messziről elkerüli a közeljövőben, mert több embernek nem hagyom kihasználni anyukámat.

Ezt a férfit valaha családunkként szerettünk.

Ez a férfi valaha a családunk volt.

Valaha férfi volt.  „- írta Niki a részletes bejegyzést.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Így emlékeznek majd meg Babicsek Bernátról – „Nagyon nehéz múlt időben beszélni róla”

Pataki József 2022.01.27.
Nemsokára egy emlékestet fognak tartani a nemrégiben elhunyt Babicsek Bernát tiszteletére, és ezzel együtt megalapítják az ő nevét fémjelző díjat is. Lapunknak az eseményen fellépő színés...

Betegen tölti születésnapját Hámori Ildikó

Pataki József 2022.01.26.
Ma töltötte be 75. születésnapját a színésznő, ám mint megtudtuk; nem tölti valami vidáman.

Túl szaftos volt Száraz Dénes egy jelenetben – Ki is vágták a filmből!

Pataki József 2022.01.25.
Nemrég bemutatták a Kék Róka című magyar filmet. A produkcióból azonban ki kellett vágni egy bizonyos jelenetet.

Huppsz

Sáfrány Emese: Elismerem, a szülővé válás a világ leggyönyörűbb és legnehezebb dolga

AC News 2022.01.27.
Sáfrány Emese elmondta, szerinte miért mennek tönkre a házasságok. A légtornász hangot adott véleményének, és egy igen komoly téma boncolgatásába kezdett.  

Détár Enikő Babicsek Bernáthoz: Tudd odaát, hogy sokkal többen szeretünk, mint talán gondolod

AC News 2022.01.26.
Babicsek Bernát Emlékestet rendez a Turay Ida Színház február 6-án. Détár Enikő szívbemarkoló gondolatokat fogalmazott meg a tragikusan elhunyt fiatal művészbarátjáról.

Szívbemarkoló üzenettel búcsúzik barátja Csollány Szilvesztertől – „Annyi mindent szeretnék még mondani neked!”

AC News 2022.01.25.
Csollány Szilvesztertől szívbemarkoló sorokkal búcsúztak az exatlonos barátai is. Mórádi Zsolt profi kick-boxos egy hosszú üzenetben emlékezett meg Szilveszterről.
video2a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között

AC News

Egyre több az új védjegy

AC News 2022.01.28.
Az elmúlt évben 4192 védjegybejelentés érkezett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához (SZTNH). Az elmúlt 10 évben csak 2012-ben érkezett be több (4599) védjegyoltalmi kérelem a hivatalhoz - közölte pé...

Új típusú, felszívódó implantátumot teszteltek a Pécsi Tudományegyetemen

AC News 2022.01.27.
Elsősorban a gyermekkori törések kezelésében alkalmazható új, magnézium-kalcium alapú felszívódó implantátumot teszteltek a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) - tájékoztatta a baranyai felsőokt...

Nyílt napot tart a Gyermekvasút vasárnap

AC News 2022.01.27.
Nyílt napot tart a Gyermekvasút vasárnap a Széchenyi-hegyi végállomáson - olvasható a MÁV Zrt. által csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményben.     

Sziréna

Ittasan, jogsi nélkül kötött el egy kocsit   

AC News 2022.01.28.
A 45 éves férfi szilveszterkor követte el a bűncselekményeket. A kecskeméti nyomozók befejezték ügyének vizsgálatát, és vádemelést javasolnak.  

Nem emlékezett arra, hogy ellopta a biciklit

AC News 2022.01.28.
Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.

Szöges bottal és nagykéssel ment be egy balatonlellei családi házba egy férfi

AC News 2022.01.28.
Magánlaksértés elkövetőjét fogták el a fonyódi rendőrök.       
video5 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között

Itthon

Semjén: Az egyetemes magyarság csonkítatlanul csakis akkor tud megmaradni, ha minden nemzetrésze megmarad

Pataki József 2022.01.28.
Az egyetemes magyarság csonkítatlanul csakis akkor tud megmaradni, ha minden nemzetrésze megmarad, ha nem csak az anyaországi magyarság marad meg, hanem az erdélyi magyarság, a felvidéki magyarság, a vajdasági magyarság, a ...

Szijjártó: 413 munkahelyet teremt a Lidl új logisztikai központja Magyarországon

Pataki József 2022.01.28.
A német áruházlánc, a Lidl 36 milliárd forintos projekt keretében nyitott új logisztikai központot Ecseren, a Budapesten és környékén lévő áruházai kiszolgálására. Az új ...

19 213 az új fertőzöttek száma Magyarországon, elhunyt 64 beteg

Pataki József 2022.01.27.
Magyarországon a beoltottak száma 6 347 426, közülük 6 085 866-an már a második, 3 573 570-en pedig a megerősítő, harmadik oltást is megkapták. 19 213 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete &oacut...

Világ

Lavrov: Oroszország nem akar háborút, de nem hagyja semmibe venni az érdekeit

Pataki József 2022.01.28.
Oroszország nem akar háborút, de nem hagyja, hogy semmibe vegyék biztonsági érdekeit - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken, négy orosz rádióadónak nyilatkozva.

Peking a téli olimpia után engedélyezi az ENSZ emberi jogi főbiztosának látogatását

Pataki József 2022.01.28.
Peking a jövő héten megkezdődő téli olimpiai játékok befejeződése után engedélyezi Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa számára, hogy látogatást tegyen az északnyugat-kínai Hszincsiangban...

Naponta átlagosan 42 holokauszttúlélő hal meg Izraelben

Pataki József 2022.01.27.
Naponta átlagosan 42 holokauszttúlélő hal meg Izraelben - jelentette a túlélők izraeli szervezete csütörtökön, a holokauszt nemzetközi emléknapján.
video4 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között

Profil

Kővári Erika: Hiszek abban, hogy amit adsz, azt kapod vissza

Pataki József 2022.01.22.
A pénzügyi tanácsadó már nagy múltat tudhat maga mögött. Feladatának tekinti, hogy mindenkinek személyre szabott ajánlatokat rakjon össze és csakis az ügyfelei érdekét képviselje mindentől f...

Benedekffy Katalin: Különleges volt megtapasztalni, milyen, ha az ember nem primadonnaként létezik

AC News 2022.01.15.
A könnyűzenészek mellett a komolyzene kiemelkedő alakjait is nagyon megviselte az elmúlt időszak. Benedekffy Katalin énekművész, aki hazai és nemzetközi színpadokon egyaránt nagy sikereket ért el a vírus előtt, soká...

Mann-Schőner Gizella: Gyűlölet nélkül éltem

AC News 2022.01.05.
A 92 éves Gitta túlélte Auschwitzot, szembenézett a rettegett Dr. Mengelével és most arra tanítja a fiatalokat, hogy szeressenek, és ne gyűlölködjenek.

Amiről beszélnek

A Dal 2022 - Mező Misi nem merne fogadni a győztesre

AC News 2022.01.28.
Mező Misi, A Dal 2022 zsűritagja nem merne fogadni a közmédia szombaton induló dalválasztójának majdani győztesére, de szerinte lehet érezni, mely produkciók ígérkeznek a legerősebbnek.     

Vitányi Judit az esküvőjére készül

AC News 2022.01.27.
Vitányi Judit már a ruháját is felpróbálta és most azt is elmesélte, milyen elképzeléseik vannak a nagy nappal kapcsolatban.

Ennyit ajánlottak egy éjszakáért Agárdi Szilvinek

Pataki József 2022.01.27.
Az énekesnőnek pénzt ajánlottak fel szexért cserébe.
video3a - Kategóriák között
video2a - Kategóriák között
min-mano
Remiz uzlethaz - felugro