Dancing with the Stars! Metzker Viki: Még nem érzem a versenyszellemet

AC News 2021.08.02. Rivalda

Dancing with the Stars! Metzker Viki: Még nem érzem a versenyszellemet

A gyönyörű DJ-nek nemrég kérték meg a kezét, most pedig újabb örömhírt kapott, hiszen felkérték a Dancig with the Stars című műsorba. Érdekes fordulat, hogy ezúttal nem ő fogja a közönségnek szolgáltatni a talpalávalót, hanem ő fog táncolni a nagyérdeműnek. Az AcNews többek között arról kérdezte a fiatal menyasszonyt, hogy hogyan készül a showműsorra.

poggyasz - rivalda

A TV2 Dancig with the Stars következő évadának próbái már elkezdődtek, melyben 12 közismert ember lép a parkettre, profi partenereikkel, hogy megmutassák tánctudásukat a közönségnek. A versenyzők között szerepel a népszerű lemezlovas is, aki lapuknak elárulta, hogyan készül a megmérettetésre.

„Nagyon szeretem a próbákat, nyilván fárasztó és kimerítő is, de minden percét élvezem – kezdte az AcNewsnak Metzker Viki, aki azt is elmondta, hogy nagyon elégedett a táncpartnerével, Márki Norberttel, hisz ő nemcsak profi táncos, hanem kiváló tánctanár is egyben.

Lapunk arra is kíváncsi volt, hogy nem érez-e fölényt a gyönyörű DJ, hiszen szakmájából kifolyólag benne van az éjszakai táncos életben.

„Nem kifejezetten érzem előnynek a DJ-s hátteremet, nyilván ritmusérzékem van, illetve lehet, hogy jobban ismerem a zenéket, mint a többiek, de ettől függetlenül ez egy teljesen más műfaj, az én életemben is egy új platform, ahol még nem volt lehetőségem kipróbálni magam” – számolt be Metzker Viki, majd elárulta, hogy természetesen számára is hatalmas próbatétel a verseny.

„Van benne kihívás az biztos, hiszen nyilván profi táncot várnak majd el tőlünk a műsor zsűritagjai és a közönség is. Ahogy említettem ez egy teljesen új terület számomra, ami rengeteg munkával jár már most a próbák alatt, és még nagyon sok munka lesz benne, hiszen az élő showban nagyon ügyesnek kell lenni” – árulta el lapunknak a fiatal menyasszony, aki azt is elmondta, hogy alapból van benne egyfajta tökéletességre való törekvés, így biztosan nagyon odateszi majd magát.

„Nagyon motiválóak a próbák, hiszen én egy maximalista típus vagyok, aki szereti magát megmérettetni, de bevallom őszintén a versenyszellemet még nem érzem” – tanúskodott elszántságáról a DJ, akinél a fő motiváció nem a dobogós helyezés.

„Nem érzem a versengést, nem úgy indultam neki, nem azért fogadtam el ezt a felkérést, mert nyerni akarok, hanem mert egy jó kihívásnak gondoltam saját magam szempontjából. Sokan úgy indulnak neki, hogy nyerni szeretnének, én ezt a versenyszellemet még nem érzem, most inkább azon van a hangsúly, hogy el tudjam sajátítani azokat a táncokat, amelyeket most tanulunk” – mondta Metzker Viki, aki azt is elárulta, hogy valószínűleg az élő műsor alatt azért őt is meg fogja csapni a versengés szele.

„Azt gondolom, hogy amikor elkezdődnek az élőshow-k, akkor fog kialakulni majd bennem egy drukk. Teljes gőzzel csinálom, ha nem fellépek, akkor a próbákra koncentrálok, és azon vagyok, hogy megtaláljam az egyensúlyt a kettő között.”

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

BREAKING! Elértük DJ Dominique-t – „Agyérgörcsöm volt”

Pataki József 2021.09.24.
DJ Dominique tegnap került kórházba, de eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is történt.

Megműtötték Peller Károlyt – A színpadon szenvedett komoly balesetet

AC News 2021.09.23.
A színész csak a mázlinak köszönheti, hogy nem esett ki fél évre a munkából. Peller Károlyt a színpadon érte baleset, ami után meg kellett műteni.

Weisz Fanni: Elpazaroltam 5 évet az életemből

AC News 2021.09.22.
Másokon szeretne segíteni a siket szépség, többek között szerelmi csalódásairól és élete vicces történeteiről is vallott.

Huppsz

Le akarják nyúlni Kulcsár Edina férjét

AC News 2021.09.25.
Ismeretlen követő csapná le Csutit a modell kezéről.

Megrekedt Tina és Emilio fogyása, turbó fokozatra kapcsol a páros

Pataki József 2021.09.25.
Az énekes és felesége hónapok óta tartják a diétát, amelynek meg is lett az eredménye. Bár több tucat kilót adtak eddig le, fogyásuk most megrekedt ezért most új taktikához folyamodnak.

85 éves az ország Janka nénije

AC News 2021.09.24.
Pásztor Erzsit a színpad élteti, felkészült a végre, de amíg a lába bírja, addig szórakoztatja a közönséget.
video1a - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között

AC News

Kávéházak Éjszakája Budapest mellett Veszprémben is

AC News 2021.09.25.
Idén Budapest mellett Veszprém is házigazdája a Kávéházak Éjszakája rendezvénysorozatnak. Veszprémben szeptember 25-26. között tizenhárom helyszínen ötven program várja idén az &ea...

A csecsemők is védelmet kapnak a koronavírus ellen az anyukájuktól

AC News 2021.09.24.
A koronavírus elleni védőoltásban részesült várandós kismamák átadják a védelmet újszülöttjeiknek - állapította meg egy szerdán közzétett új tanulmány.

Megkezdődött a Velencei-tó vízpótlásának előkészülete

AC News 2021.09.24.
Még várni kell arra, hogy a víz a tározóból a Velencei-tóba jusson, de a folyamat már zajlik.

Sziréna

Autós felvonulást tartanak a rendőrök vasárnap Budapesten

AC News 2021.09.24.
Nagyszabású autós felvonulást tart vasárnap a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) fennállásának 140. évfordulója alkalmából.     

Lőszereket találtak egy autóban a beregsurányi határállomáson

AC News 2021.09.24.
Kétszázötven darab, 9 milliméteres lőszert találtak egy autóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a beregsurányi magyar-ukrán határállomáson - közölte a hatósá...

Félmilliót zsákmányolt, de nem tudta elkölteni     

AC News 2021.09.24.
A Makói Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy 62 éves férfi ellen, aki eltulajdonított egy táskát a benne lévő értékekkel együtt Csanádpalotán.
video2a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között

Itthon

Palkovics: Hazánk lehet az alternatíva a német hadiipari cégeknek

Pataki József 2021.09.24.
Mozgolódnak a német és az osztrák hadiipari vállalatok, mert nem érzik biztonságban a működésüket, ebből a szempontból is meghatározó lehet a vasárnapi németországi választás v...

Varga Mihály: Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről

Pataki József 2021.09.24.
Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter péntek reggel a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Szijjártó: A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást a világjárvánnyal szemben

Pataki József 2021.09.24.
A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást és tudják megvédeni az emberiséget a világjárvánnyal szemben - jelentette ki felszólalásában Szijjártó Péter külgazdasági és k&uu...

Világ

Megerősítette a párizsi esküdtszék Carlos, "a Sakál" életfogytiglani börtönbüntetését

Pataki József 2021.09.24.
Megerősítette csütörtökön a párizsi különleges, terrorcselekményekkel foglalkozó törvényszék Carlos, a Sakál néven ismertté vált, elítélt terrorista, a venezuelai Ilich Ramí...

Tendert írt ki az orosz holdutazás előkészítésére a Roszkoszmosz

Pataki József 2021.09.24.
Tendert írt ki a Roszkoszmosz állami űrkutatási vállalat csütörtökön az emberek a Holdra szállását is magában foglaló holdprogram előkészítésére.

Az Oxford/AstraZeneca-oltás fejlesztői szerint idővel a náthavírushoz hasonlóvá szelídül az új típusú koronavírus

Pataki József 2021.09.24.
Az Oxford/AstraZeneca-oltás vezető fejlesztői szerint a mostani koronavírus-járványt okozó Sars-CoV-2 típusú vírus hatása hamarosan a náthát is okozó szezonális koronavírusfajtákéhoz les...
video3 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között

Profil

Around Pancake: Gimis lány fejéből pattant ki az egyedülálló vállalkozás

AC News 2021.08.02.
Az Around Pancake nemrég nyitotta meg kapuit a Nagymező utcában, ahol 10 nemzet 14 palacsintáját kínálják. Az biztos, hogy itt mindenki megtalálja a foga alá valót, az egyszerű palacsintaimádótól a gasztro ...

Mosolyka lélekmelengető filmjében mindenki megtalálja magát - „Néha igenis lehet nehéz az élet”

AC News 2021.06.19.
Közel tízezren látták már a Majd helyett MOST című filmet, mely Hozleiter Fanny, ismertebb nevén Mosolyka, a még kerekesszékes magyar író és blogger életét dolgozza fel. És bár a film f&oac...

Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

AC News 2021.06.12.
Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfi&aa...

Amiről beszélnek

Díjat kapott Schobert Norbi

AC News 2021.09.24.
A sztrókon átesett sztár személyesen vette át a díjat.

Gyászol Kárász Róbert

AC News 2021.09.24.
Leghűségesebb társát vesztette el a műsorvezető.

Azta! 50 évesen anya lesz Tereskova

AC News 2021.09.24.
A botrányhősnőről sokáig azt hitték, csak viccből terhes.
min-mano
video2a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között