dr. Zimány Linda: Megszületett a szerelemgyermekem!

AC News 2022.04.01. Rivalda

dr. Zimány Linda: Megszületett a szerelemgyermekem!

A méltán híres modell március 29-én töltötte be 36. születésnapját, amivel párhuzamosan elindította saját brandjének, a The Blush-nak webshopját, amit természetesen egy bemutató is kísért.

 

poggyasz - rivalda

- Rengeteg brandhez adtad a neved idáig, de megérkeztél a következő szintre és elindítottad a saját márkád. Mesélj, hogy sikerült a születésnapozós bemutató?

- Kiválóan sikerült a The Blush bemutatója és a születésnapom is felülmúlta a várakozásaimat. Az alapelgondolásom az volt, hogy egy elérhető, de trendkövető márkát létrehozni a hazai piacra. 8 hónapot vettek igénybe az előkészületek, üzleti, anyagi, arculati és webshop megbeszélések. 2021-ben már keményen dolgoztunk a brand beindításán. Nyáron például Milánóban válogattuk az anyagokat, amikből aztán a The Blush csodatermékei elkészülhettek. Teljes mértékben benne vagyok az elkészítési folyamatokban, mondhatni a The Blush a szerelemgyermekem. Folyamatosan írogatom fel az inspirációt, amit látok magam körül, a világban, mint azt tudjátok, nagyon szeretem a divatot, mindig vannak elképzelések a fejemben, hogy mit mivel- vagy hogyan lehetne viselni. Imádom, nagyon kreatív folyamat, van, hogy a teljes napom inspirációgyűjtéssel töltöm. Nagyon szerettem volna egy igazi csajos márkát, aminek a lényege, hogy követi a divatot, de egyedibb, mint a fast-fashion márkák. Nem az innováció és a jövőbemutatás a célom, arra vannak nagyon jó fashion-designerek határon kívül- és belül is hála az égnek, én mindössze egy elérhető és kivételes divatmárkával szeretném bővíteni a hazai- és világ-palettát, a webshop által. A The Blush egy olyan márka, amit a csajok szeretnek viselni, akár hétköznapokban, akár egy eseményre. Minden termékünk limitált darabszámban készül, így nem kell attól félni, hogy egy bevásárlóközpont kasszájánál még három másik hölgy jelenik meg ugyanabban a szettben.

- Honnan jött az ötlet egy saját márka elindítására?

- Az ötlet onnan ered, hogy rengeteg ruhamárkának voltam már a modellje, sokat hozzátettem különböző brandek nívójához a nevemmel, tapasztalatommal. Van egy olyan stílusom, amit a lányok szeretnek. Érzem magam annyira erősnek, hogy legyenek saját üzleti ötleteim és csinálhassak valami olyat, ami abszolút a saját gyermekem. Régi vágyam volt már, s az élet az utamba sodort egy nagyon jó kis csapatot, akik minden konstruktív feladatban a segítségemre vannak a márkám minden darabjának elkészültében.

- Hogy fogadta a közönség?

- Megmondom őszintén, félve vártam, hogy mit mondanak, mit gondolnak a márkámról. Kiküldtem pár termékemet ajándékba ismerősöknek, barátoknak, influenszereknek és nagyon jól esik, hogy például Köllő Babett, vagy a Tolvai Reni posztolt a ruháról. Akik részt vettek a bemutatón, ők is csak szuperlatívuszokban beszéltek a márkámról, mindannyian megjegyezték, hogy nagyon friss, kellemes viselet, a kiváló anyagot is dicsérték. A későbbiekben is szeretnék hangsúlyos figyelmet fektetni a vásárlók véleményére, szeretném, ha interaktív módon fejlődhetne a márkám.

- Mennyit nyom a latban az, hogy kifejezetten aktív a social media jelenléted? Sok nőnek vagy példakép, próbálnak rád hasonlítani, azokat a termékeket beszerezni, amik mögé adod a neved, olyan ruhákat hordani, amiket rajtad látnak.

- Természetesen ez egy elismerés, egy bók a közönségemtől. Igen, én is látom, amikor megjelölnek egy storyban, ez is egy fő gondolatfonal volt a The Blush elindításakor. Szerettem volna adni magamból egy darabot azoknak a csajoknak, akik számára én egy követendő példa vagyok. Hiszek benne, hogy a lelkünk, a mindset-ünk kivetülése megjelenik a fizikai világban és az emberek tükröt mutatnak számunkra. Épp ezért nagyon hálás vagyok az olyan inspiratív, pozitív személyekért az életemben, mint Molnár Nini, vagy Sarka Kata. Annyira jó, hogy erős, független és sikeres nőket vonzok magam köré. Gyerekként is mindig felnéztem az ilyen mentalitású nőkre és kellett nekem ez a 36 év és rengeteg munka, hogy ez beérjen és észrevegyem: én is egy ilyen nő vagyok! Nagyon élem ezt a Women Empowermentet, igyekszem példamutatással és inspirációval segíteni magam körül a nőket, legyenek azok a barátnőim, vagy a követőim.

- Langár Bencéékkel kidolgoztatok egy vitaminszérum családot, a St. Paul-t. Mit lehet tudni ezekről a termékekről?

- A vitaminszérum abból az apropóból indult el, hogy elég érzékeny a gyomrom. Már az elején az liposzómás felszívódásban gondolkodtunk, ami egyből célzottan kerül be a sejtekbe, ez pedig nagymértékű felhasználást eredményez. Édesítőszerrel készülnek, természetesen anyagokat tartalmaznak és egytől egyig mindegyik nagyon finom. Igyekeztünk úgy összeállítani a vitaminszérumokat, hogy az anyagok segítség egymás felszívódását. A Resistance-ban például a C-vitamin található, valamint cink és szelén, ez utóbbi kifejezetten jót tesz a pajzsmirigyműködésnek, hiszen nagyon sok nő - többek közt én is - szenvedünk pajzsmirigy alulműködéstől. Aztán itt van még a Relief, amibe belecsempésztük a napsütést. D, A, E és K2 vitamint tartalmaz és nagyon finom barackos ízű. A Calmness pedig egy éjszakai vitamin, ami nagyon jó hatással van az idegrendszerre, az összes B-vitamin megtalálható benne, valamint orvosi zsálya és kolin. Ezeken kívül van még liposzómás kollagén, a Silkness, illetve a Lightness, ami egy alma pektin sűrítmény.

- Ha jól tudom, a napokban megjelent rólad egy fake-news, miszerint plasztikai műtéted, hajbeültetésed volt. Ezt alá tudod támasztani, esetleg elmondanád a saját nézőpontodból a dolgot?

- Szó sem volt hajbeültetésről, sem plasztikai műtétről, az egy igazi clickbait fake-news volt. Gondoltam rá, hogy insta-storyban reagálok, de végül arra jutottam, hogy nem ér annyit. Olyan anyagcsere betegségem van, amitől sokkal jobban hullik a hajam és járok vitamin-injekció kúrára, ami segít megállítani a hajhullásom és segíti annak növekedését.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Galambos Lajos kontra Mc Hawer: Egy régi konfliktus miatt harcolnak egy dalért

Farkas Márió 2022.07.06.
Magyarországon alig van s ember, aki ne ismerné a „Mikor a vodka a fejembe száll” című lakodalmas nótát, ami a legtöbb buli, bál és összejövetel alaptétele. A klasszikus azért cseng most a kedves olvas&...

Hihetetlen, de már nyugdíjas korba lépett Bíró Ica

Farkas Márió 2022.07.06.
A 80-as és 90-es években nem volt ember, aki ne kapta volna fel a fejét Bíró Icára. Férfiak tömegei gyűjtötték és dugdosták zsebnaptárjait, magazinokból kitépett képeit feleségeik elő...

Járai Máté: újra a helyére került minden a kis életemben

Farkas Márió 2022.07.04.
A Jászai Mari-díjas színész hazatért nyaralásából és ma reggel már az RTL Klub Reggeli című műsorában ébresztette a nézőket a tőle megszokott lendülettel.

Huppsz

Dundika megtalálta a hasonmását

AC News 2022.07.05.
Dundika Instagram posztjában leplezte le ikertestvérét. Természetesen nem szó szerint, de tény, hogy megdöbbentő hasonlóság van a képen szereplő hölgy és az egykori playmate között.  

Before/After: Így néz ki Horváth Éva fiatalon és anyaként

Farkas Márió 2022.07.05.
Éva Instagramján mutatta meg jelenlegi és egykori önmagát, és bár az évek elteltek, tényleg nincs miért szégyenkeznie.

Kiss Endi kalandba bonyolódott

AC News 2022.07.05.
A rock nem futó kaland, egy életre szól, ezt tudja jól a Hooligans dobosa is. Kiss Endi hiába van túl az ötvenen, a kalandok továbbra is  vonzzák.
video5 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
min-mano

AC News

Június végégig meghaladta az 53 ezret a zöld rendszámmal ellátott járművek száma Magyarországon.

AC News 2022.07.06.
Június végéig 53 ezer fölé nőtt a zöld rendszámmal ellátott járművek száma Magyarországon, ez több mint háromszoros bővülés 2020 eleje óta; a környezetkímélő, csendes g&eacu...

Telefonon követte a szolgálatban lévő rendőr gyermeke váratlan születését

AC News 2022.07.06.
Mentősök segítették a világra a szolgálatban lévő rendőr gyermekét. Nem volt már idő kórházba szállítani a kismamát.

Megtéveszthette egy cég az ingyen napelemre pályázókat

AC News 2022.07.06.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított az EU-SOLAR Nyrt.-vel szemben, amiért megtévesztően ígérheti a lakossági napelem-pályázatok költségmentes előkészítését, illetve kifog...

Sziréna

Vasutasok és civilek mentették meg a férfi életét, az utasok végignézték és drukkoltak

AC News 2022.07.06.
 Tegnap a fővárosba kérték a mentők gyors segítségét ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki a kelenföldi vonatállomáson lett rosszul.

Potencianövelő tablettákat és cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök - Videó

AC News 2022.07.06.
Több mint egymillió szál adózatlan cigarettát, rengeteg Elf Bart, Heetset, vágott dohányt, potencianövelő tablettákat és kábítószergyanús anyagot is találtak a pénzügyőrök egy nagy...

Idős nőkre utazott az angyalföldi rabló - Videó

AC News 2022.07.06.
Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.
video1a - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video2a - Kategóriák között

Itthon

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

AC News 2022.07.05.
Idén tizedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége (Hússzövetség) a sertéshús fogyasztását ösztönző k...

A forint történelmi mélypontra került

AC News 2022.07.05.
Történelmi mélypontra került a forint az euróval, a dollárral és a frankkal szemben kedden 10 óra körül.    

A mentőből posztolt képet magáról Hoppál Péter kulturális államtitkár

AC News 2022.07.05.
Valószínűleg már túlesett a vakbélműtéten Hoppál Péter kulturális államtitkár, akit mentő vitt el a parlamentből.

Világ

Charles Michel: prioritás számunkra a csatlakozási fejezetek megnyitása Észak-Macedóniával és Albániával

AC News 2022.07.06.
Prioritás számunkra a csatlakozási fejezetek megnyitása Észak-Macedóniával és Albániával, a Nyugat-Balkánnak és az EU-nak kölcsönösen szüksége van egymásra - jelentette ki szerd&aacu...

Lemondott a horvát pénzügyminiszter

AC News 2022.07.06.
Személyes okokra hivatkozva, váratlanul lemondott Zdravko Maric horvát pénzügyminiszter - közölte a horvát közszolgálati televízió (HRT) szerdán. A hírt a kormány megerősítette.

Justin Bieber babázik

AC News 2022.07.05.
Feleségével közösen, egy kedves fotón mutatta meg rajongóinak csöpp unokaöccsét.  
video1a - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
Video4a - Kategóriák között

Profil

A magyar hétköznapok inspirálták az india rendező készülő sorozatát

Farkas Márió 2022.07.05.
Tyagi Pallava közel tíz éve választotta ki hazánkat, akkor filmrendezést tanulni érkezett az országba. Iskolái befejezése után Angliába utazott, ám visszahúzta a szíve Magyarországra, amire ...

Ignácz Judit: Magyarországon gyerekcipőben járnak a társadalmat érintő témák

Farkas Márió 2022.06.30.
Ignácz Judit egy Tolna megyei falucskából indult, s lett mára a magyarországi cigány értelmiség egy meghatározó alakja, aki amellett, hogy társadalmi ügyekben szólal fel, Európa több ország&aa...

Bródy János dalszövegét választotta legújabb kampányához az UNICEF

AC News 2022.06.26.
Bródy-dalszövege jelenik meg az UNICEF gyerekvédelmi szervezet legújabb termékein. A jótékony célú webshop legújabb kampányának elindításában számos népszerű zenész vesz r&eac...

Amiről beszélnek

76. születésnapját ünnepli korunk egyik legnagyobb akcióhőse, Sylvester Stallone

Farkas Márió 2022.07.06.
Az olasz származású színész 1946-ban, New Yorkban látta meg a napvilágot. Élete vargabetűin Rockyként verekedte át magát, hogy a 70-es, 80-as, 90-es évek meghatározó karaktere legyen, mára pedig...

Gór-Nagy Mária: Amíg élek, járni fogok pszichológushoz

AC News 2022.07.06.
A nevével fémjelzett színitanodájában kicsik és nagyok útját egyengeti Gór-Nagy Mária. Minden erejével és tudásával azon van, hogy segítsen másoknak, ám ez rengeteg energiáj&...

Judy maximális szabadságot adott a férjének, és ő is neki 

AC News 2022.07.06.
Judy és férje immáron 11 éve alkot egy párt. Saját bevallásuk szerint nagyon szeretik egymást, de fontosnak tartják a szabadságukat is.  
video2a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro