Gigszer a konyhában - Köllő Babettnek nem jött össze az ebéd

AC News 2022.09.02. Rivalda

Gigszer a konyhában - Köllő Babettnek nem jött össze az ebéd

Fotó:TV2

Köllő Babett, a TV2 Sztárban Sztár leszek című műsorának mestere is a tűzhely mögé állt a csatorna főzős műsorával, a Séfek Séfével tartott közös sajtótájékoztatóján. A konyhatitkairól kérdezgettük.

poggyasz - rivalda

A képernyőn tündöklő Babett a konyhában is remekel, szívesen süt-főz a családjának, már ha van rá ideje. Ám előfordul, hogy neki sem úgy sikerülnek az ételek, ahogy eltervezi.

„Még amikor főzni kezdtem alaposan elrontottam egy isteninek ígérkező libacombot. Sikerült annyira elsóznom, hogy a teljes adagot ki kellett dobnom. Emlékszem, hogy egyszer a dobostortával is pórul jártam: meguntam a felénél a készítését, pedig nagy lendülettel vágtam bele. A nagynéném azt mondta, hogy egyszerű lesz elkészíteni, neki biztos az volt, de nekem meggyűlt vele a bajom” – nevetett Babett, aki a hagyományos életeket részesíti előnyben, nem egy nagy újító a konyhában.

„Van egy receptes könyvem, amibe én írom bele azokat a recepteket, amiket a lányom kedvel, megmaradjon az utókornak, hogyan készítem el lépésről lépésre. Milla, ha majd felnő, akkor tudja, hogyan kell a kedvenc ételeit elkészíteni. Azt látom, hogy mindenki azokra az ízekre vágyik, amiket gyermekkorában a nagymamája főzött. Rám sajnos nem hagyott ilyen könyvet a nagymamám, ezzel most hagyományt szeretnék teremteni a családban. Van pár receptem, ami a nagymamámtól van, például a krémesé, és az ő tanítása alapján készítem el a császármorzsát is” – tette hozzá Babett.

Babett feltöltődve vág neki a szeptemberi tévés munkáknak, annak ellenére, hogy nem sok ideje volt nyaralni, hisz júniusban és júliusban forgatta a Sztárban Sztár leszek! casting adásait.

„Augusztusban már pár napot dolgoztam, de igyekeztem a családommal is időt tölteni. Kétszer elmentünk egy-egy rövidebb túrára, egyszer Olaszországba majd Szlovéniába, ennyi volt a nyaralásom. Sikerült leeresztenem, nem vibrálok annyira, mint korábban, sokkal nyugodtabb vagyok, feltöltődtem. Pozitívan nézek előre, és látom, ám nem értem azokat az indulatokat, amiket az emberek egymásra zúdítanak” – folytatta az AcNewsnak a színésznő.

„Igyekszem ezeket kizárni az életemből. Tök jó mikroklímában élek és azokra a dolgokra koncentrálok, amik igazán fontosak, például a családra. Idén a Sztárban Sztár leszek műsorral, év végéig van elfoglaltságom, mellette nem is vállaltam már színházat. Egy darabot tartottam meg, amit párszor majd játszom. De nem próbálok új darabot, a színház a covid óta kimaradt az életemből. Közel 25 évet álltam színpadon, nagy idő ez, az ember szívesen vált. Nekem jókor jött a tévézés, szeretek újat tanulni. Az út az már jó, de még csak ráléptem és haladok rajta. Ez még csak az eleje.” 

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Pokoli tűz Patakon: fiát mentette az apja, halálra égtek

AC News 2022.11.25.
Le kellett fogni a tragikus sorsú nőt, aki őrjöngve próbált visszarohanni a házba, hogy kimentse az élettársát és a fiát.

Vodkával menekült öngyilkosságba a rettegő budai kislány

AC News 2022.11.24.
A 13 éves Korinát hét hónapon át veréssel, zsarolással zaklatta egy fiú, mégis a szülőjének állt feljebb: feljelentette az áldozat édesanyját.

Járai Máté Törőcsik Mariról: Színészi öröksége örökké élni fog

AC News 2022.11.23.
A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő ma lenne 87 éves. Ez alkalomból unoká...

Huppsz

Rácz Jenő bolondot csinált magából a lányáért

AC News 2022.11.25.
A hét legviccesebb fotóját posztolta Rácz Jenő.

Tóth Vera borzasztó pulóvert vett fel - Fotó

AC News 2022.11.25.
Tóth Vera egy tipikus, karácsonyi, ronda pulcsival máris elkezdte az ünnepi szezont. Neki ez is jól áll.

Micsoda meglepetés! Ezt kapta születésnapjára Horváth Éva

AC News 2022.11.24.
44. születésnapjára a hírességet egy különleges ajándékkal lepték meg szerettei.  
video1a - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között

AC News

Hihetetlen, mit rejtett a sörösdobozba egy nő – 20 év börtönt kaphat érte

AC News 2022.11.26.
A texasi nő egy veszélyeztetett fajt csempészett be az Egyesült Államokba.

Nem kegyelmeznek a magyarok - Szigorúbban büntetnének

AC News 2022.11.26.
Szigorúbban lépnének fel a hamisítókkal és a hamisítványok terjesztőivel szemben a magyarok: 2022-ben a lakosság 60 százaléka büntetné a mostaninál szigorúbban a hamisítókat é...

Szeretünk adományozni: Ezer tonna búza gyűlt össze a Magyarok kenyere programban

AC News 2022.11.25.
Míg 2011-ben tíz tonna búzaadománnyal indult a Magyarok kenyere program, 2022-ben már 1000 tonna búza gyűlt össze.

Sziréna

Füstmérgezést kapott a hőssé vált kisrendőr, kórházba került

AC News 2022.11.26.
74 éves nénit mentettek ki a füstölő lakásából az egyenruhások.

Frontális ütközés - Áll az M0-s

AC News 2022.11.25.
Baleset miatt lezárták az M0-s autóutat az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében, emiatt torlódik a forgalom - közölte az Útinform péntek reggel a honlapján.

Megölte csecsemőjét egy anya

Pataki József 2022.11.24.
A Baranya Megyei Főügyészség vádat emelt a két hónapos gyermekét megfojtó komlói nő ellen.
video2a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között

Itthon

Berúgja a tél az ajtót, megérkezik a fogvacogtató hideg

AC News 2022.11.26.
Mára a köd miatt 10 megyében is veszélyre figyelmeztet, a következő hétre pedig az átlagosnál hidegebbet jósol az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Novák Katalin vonattal utazott el Volodimir Zelenszkijhez

AC News 2022.11.26.
Az orosz–ukrán háború kezdete óta a legmagasabb szintű látogatást teszi a magyar állam képviseletében Novák Katalin köztársasági elnök Ukrajnában.  

Szijjártó Péter: siralmas, hogy Brüsszel akadályozza a beruházásokat az EU-tagállamokban

AC News 2022.11.25.
Siralmas, hogy Brüsszel akadályozza a beruházásokat az európai uniós tagállamokban, miközben csakis ezek révén lenne elkerülhető az ukrajnai háború és a szankciók okozta recesszió - szögez...

Világ

Fegyveres leszámolás a szerb-magyar határnál

AC News 2022.11.25.
Ismét fegyverekkel támadtak egymásnak migránsok a szerb-magyar határ közelében, ezúttal a Röszkével szomszédos Horgoson - közölte a szabadkai Pannon RTV pénteken.

Spanyolország lehetővé tenné a kettős állampolgárság megszerzését a románok számára

Pataki József 2022.11.24.
Spanyolország lehetővé tenné a kettős állampolgárság megszerzését a románok számára, és ennek megvalósítására közös munkacsoportot hoz létre Romániával - j...

Újabb 400 millió dollárnyi katonai segélyt küld az Egyesült Államok Ukrajnának

Pataki József 2022.11.24.
Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollárnyi (mintegy 170 milliárd forint) katonai segítséget bocsát Ukrajna rendelkezésére - az összeg felhasználására az elnök adott felhatalmazást a K...
video3 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között
video3a - Kategóriák között

Profil

Dr. Merkely Béla: Nem értik az emberek, miért kell egészségesen élni

Pataki József 2022.11.19.
A héten nyitották meg az ETELE Plázában a Body Worlds kiállítást, ahol feldarabolt emberi testeket, állatokat és a test más anatómiai struktúráit mutatják be plasztináció segíts&eac...

Pancsó Gergely: Gondoskodom róla, hogy póló ne maradjon szárazon

Pataki József 2022.11.05.
Az edző, már gyermekkora óta sportol minden egyes nap, így nem volt kérdés annak idején, hogy milyen irányba fog elmozdulni az élete. Azóta rengeteg versenyen mérettette meg magát, és sikert sikerre halmozott. &Eacu...

500 mangalicát tart Fekete Zsóka, akit a leginspirálóbb gasztronómiai teljesítményéért díjaztak

AC News 2022.10.27.
A 2022-es Femcafé Inspiráló nők gáláján a leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény díjat Fekete Zsóka Mangalicatenyésztő, a Mangalica Farm tulajdonosa kapta. A Hajdúbösz&ou...

Amiről beszélnek

Szerednyey Béla Ferenc pápától kért engedélyt

AC News 2022.11.26.
A közismert színész szeretné feleségét templomban is elvenni, ám ez nem olyan egyszerű.  

Teljesen kiborultak Mariah Carey rajongói

AC News 2022.11.25.
Sokan úgy vélik, hogy az aranytorkú énekesnő a koncertjén végigtátogta a leghíresebb számát, amely nem mellesleg egy kisebb vagyont hozott eddig neki.

Kovács Kati vallomása Balázs Fecó haláláról: Kicsit szerintem mind hibásak vagyunk

AC News 2022.11.25.
Szerettei és pályatársai a mai napig gyászolják a két évvel ezelőtt elhunyt Balázs Fecót. Kovács Kati a mai napig elérzékenyül, ha zenésztársára gondol.
video3a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro