Koronavírusos lett Gór Nagy Mária – „Nem akarok kórházba menni, nem akarok meghalni!”

Pataki József 2020.11.19. Rivalda

Koronavírusos lett Gór Nagy Mária – „Nem akarok kórházba menni, nem akarok meghalni!”

A Jászai Mari-díjas színésznő jelenleg is otthon lábadozik. Bevallása szerint még soha életében nem volt beteg, de a világjárvány, most őt is ledöntötte a lábáról.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Gór Nagy Mária 73 évesen is fiatalokat megszégyenítő energiával veti bele magát a mindennapokba, ami köszönhető annak is, hogy mindig odafigyelt az egészségére. Most azonban egyáltalán nem volt jól az elmúlt hetekben. Lapunk megtudta, hogy a fertőzés őt is ledöntötte a lábáról.

„Nem tudok mostanában foglalkozni a színitanodám tinédzserekkel foglalkozó részével, mert én is elkaptam ezt a fránya Covidot. Már kezdek kijönni belőle, holnap csinálják az új tesztemet. Persze még nem vagyok tökéletes állapotban, nagyon komolyan kell venni ezt a vírust, nem kívánom senkinek azt, amit átéltem. Körülbelül másfél héttel ezelőtt lettem beteg, nem is igazán merek még kikelni az ágyból – kezdte az AcNewsnak a színésznő, aki elmondta azt is, milyen szimptómákkal kellett megküzdenie. – Nem éreztem sem szagokat, sem pedig ízeket. Enni sem tudtam, annyira fájt mindenem. Magas lázam volt, csak inni bírtam. Még a fejem is fájt, ami azért különös, mert sosem volt ilyen, még csak beteg sem voltam. Most itthon lábadozom, kórházba semmiképp nem akarok menni, nem akarok én ott meghalni.”

A színésznőt persze nem hagyják egyedül, a családja gondoskodik róla.

„Buda, a férjem a ház másik végében van a szobájában, rá szoktam csörögni ha kell valami, és én nem tudom megoldani (ő szerencsére nem kapta el). A fiaim is mindenről gondoskodnak, hogy megkönnyítsék a helyzetemet. Csak hát annyira unatkozom… már az olvasásból is elegem van. Ugrálni viszont nem szabad, a folyadékbevitelre nagyon oda kell figyelni. Van egy gyógyfüves barátnőm, akinek a tanácsára apróra vágott gyömbért forrázok le, majd belecsavarok egy citromot és felkeverem mézzel, azt pedig megiszom. Nagyon hasznos kis gyógyszer ez. Több orvos barátom is azt mondta amúgy, hogy nem csak az immunrendszerünkön múlik a gyógyulás, hanem az akaraterőnkön is. Nekem pedig hatalmas akaraterőm van, ennek köszönhető, hogy már jobban vagyok. Tegnap már ízt is éreztem. Egy barátnőm hozott nekem nutellás, vaníliás mákos gubát. Na azt az ízt éreztem először hosszú idő után…”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT