Miller Dávid: Néha kifacsar ez az életvitel

Pataki József 2022.09.08. Rivalda

Miller Dávid: Néha kifacsar ez az életvitel

Nemrégiben indult az X-Faktor legújabb évada, amelynek már az első részei is hatalmas sikert arattak a tévénézők körében. Miller Dávid már a második éve műsorvezetője a tehetségkutatónak és kitűnően teljesíti feladatait, amely az örökös lelkesedésének és kirobbanó energiájának köszönhető. A fiatal tévés lapunknak elárulta, hogyan éli meg a munkáját, illetve, hogy a többi RTL-es elfoglaltsága mellett mennyi energiája marad a nap végére.

poggyasz - rivalda

– Milyen volt szerinted az idei X-Faktor válogató?

– Műsorvezetői szempontból szerintem ez a legintenzívebb időszak. Nehéz volt ezt a 8-9 napot eltölteni a stúdióban, ugyanabban a fényben, ugyanabban a ruhában, ugyanazokkal az emberekkel, miközben folyamatosan érkeznek a hozzátartozók és a versenyzők. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs a nap végén egy katyvasz a fejemben. De ez egyben az egyik legizgalmasabb része is a műsornak. Jó nézni, hogy mennyire más minden egyes ember energiája, amikor megjelenik a színpadon. Aokz a néhány percek, amiket eltöltök velük, a lehető legkülönbözőbb élmények. Rengeteget nevettem az idén, de ez nem vonta el a figyelmem arról, hogy vannak nagyon jó énekesek, tehetséges dalszerzők, és persze van a humor faktor is, amiért a legtöbben nézik a válogatókat.

– Szerinted múlhat a műsorvezetőn a jelentkezők sikere? Tegyük fel, hogy jön valaki a válogatóra, valaki izgul, vagy túl nyugodt stb. neked pedig mindenkihez másképp kell állnod, hogy a maximumot hozza ki magából.. ...

– Nekem nem tisztem őket megvigasztalni, vagy tanácsokkal ellátni. Én igazából egy közvetítő vagyok köztük és a produkció között. De az is nagy segítség lehet, ha feloldom őket. Volt olyan versenyző, aki odajött hozzám azzal, hogy nagyon kedvel engem, pár kedves szó után megnyugodott és sokkal jobban teljesített. De előfordulhat, hogy olyan érkezik, aki engem nem kedvel. Számára nem a legkényelmesebb szituáció velem beszélgetni perceken keresztül, mielőtt felmegy a színpadra.

– Van aki téged nem kedvel? Nem hiszem, hogy annyira megosztó karakter lennél.....

– Nem vagyok megosztó, ez igaz. Alapvetően egy pozitív figura vagyok a médiában, de biztos van olyan, aki valamiért nem kedvel. Mindenki nem szerethet. Én azt tudom tenni, amit a szituáció ad. Ha tudok valami hasznosat csinálni, vagy segíteni valahogy, akkor megteszem. De előfordulhat, hogy valakibe még jobban beleteszem az ideget. Nyilván nem játszom senki érzéseivel, nem kezdem őket feleslegesen stresszelni. Ezt mindig a szituáció adja.

– Hörcher „gitártörő” László lesz idén is?

–Nem árulhatok el konkrétumot, de úgy gondolom, egy ideje Hörcher László nélkül nincs X-Faktor válogató, és remélem, nem is lesz soha!

– Mióta az RTL Klub kötelékében dolgozol mi volt a legextrémebb pillanatod?

– Nem úgy keltem fel egyik nap egyszercsak, hogy én most műsorvezető leszek. Belecsöppentem ebbe az egészbe. Szóval a legextrémebb momentum az volt, amikor el kellett döntenem, szeretnék-e műsorvezető lenni, és igent mondtam az X-Faktornak és elindult az utazásom ebbe a csodálatos világba. De vannak helyzetek az X-Faktoron kívül is. Mikor például a Reggelit vezetem, és 7:49-kor az Egészségügyi Minisztériumból küldött elnökkel tanulok a stúdióban helyesen elesni, vagy amikor Kabát Peti még reggel 7 előtt arcon vág egy tortillával... Szürreális tud lenni. Élvezem, és szerencsém van, mert nem csak egy műsorban dolgozhatok.

– Volt olyan nap, amikor a Reggeliben kezdtél, utána pedig rögtön mentél az X-Faktor válogatóra?

– Viccelsz? Volt olyan napom, amikor a Reggeliben kezdtem, utána RTL Klubos sorozatot forgattam, este pedig promót vettünk fel az X-Faktorba. Nagyon izgalmas, de persze fárasztó is. Hazudnék, ha azt mondanám, nem facsar ki néha ez az életvitel, de valahogy táplálkozni tudok belőle. Ahonnan elvesz, ott fel is tölt.

– Igen, az idősebb korosztály ilyenkor szokta puffogtatni a jól ismert frázist miszerint „Fiatal, bírja még a fáradalmakat”.

–Szerintem egy fiatal is el tud fáradni, főleg ha nagy a nyomás és felelősség, sőt még az sincs feltétlenül, mint egy sokéves gyakorlattal rendelkezőnél, aki lehoz valamit rutinból. Én bőven a tanulási fázisomban vagyok, figyelek, tanulok, igyekszem minden pillanatot magamba szívni. Ráadásul a nyár nálam az energiatakarékosságról is szól. Pontosan ki kell számolnom, hogy melyik munkába mennyi energiát kell fektetnem, és mennyit alhatok mellette. Ez kőkemény szervezői munka, de csinálom, mert nagyon élvezem.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Pokoli tűz Patakon: fiát mentette az apja, halálra égtek

AC News 2022.11.25.
Le kellett fogni a tragikus sorsú nőt, aki őrjöngve próbált visszarohanni a házba, hogy kimentse az élettársát és a fiát.

Vodkával menekült öngyilkosságba a rettegő budai kislány

AC News 2022.11.24.
A 13 éves Korinát hét hónapon át veréssel, zsarolással zaklatta egy fiú, mégis a szülőjének állt feljebb: feljelentette az áldozat édesanyját.

Járai Máté Törőcsik Mariról: Színészi öröksége örökké élni fog

AC News 2022.11.23.
A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő ma lenne 87 éves. Ez alkalomból unoká...

Huppsz

Rácz Jenő bolondot csinált magából a lányáért

AC News 2022.11.25.
A hét legviccesebb fotóját posztolta Rácz Jenő.

Tóth Vera borzasztó pulóvert vett fel - Fotó

AC News 2022.11.25.
Tóth Vera egy tipikus, karácsonyi, ronda pulcsival máris elkezdte az ünnepi szezont. Neki ez is jól áll.

Micsoda meglepetés! Ezt kapta születésnapjára Horváth Éva

AC News 2022.11.24.
44. születésnapjára a hírességet egy különleges ajándékkal lepték meg szerettei.  
video2a - Kategóriák között
video1a - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között

AC News

Hihetetlen, mit rejtett a sörösdobozba egy nő – 20 év börtönt kaphat érte

AC News 2022.11.26.
A texasi nő egy veszélyeztetett fajt csempészett be az Egyesült Államokba.

Nem kegyelmeznek a magyarok - Szigorúbban büntetnének

AC News 2022.11.26.
Szigorúbban lépnének fel a hamisítókkal és a hamisítványok terjesztőivel szemben a magyarok: 2022-ben a lakosság 60 százaléka büntetné a mostaninál szigorúbban a hamisítókat é...

Szeretünk adományozni: Ezer tonna búza gyűlt össze a Magyarok kenyere programban

AC News 2022.11.25.
Míg 2011-ben tíz tonna búzaadománnyal indult a Magyarok kenyere program, 2022-ben már 1000 tonna búza gyűlt össze.

Sziréna

Füstmérgezést kapott a hőssé vált kisrendőr, kórházba került

AC News 2022.11.26.
74 éves nénit mentettek ki a füstölő lakásából az egyenruhások.

Frontális ütközés - Áll az M0-s

AC News 2022.11.25.
Baleset miatt lezárták az M0-s autóutat az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében, emiatt torlódik a forgalom - közölte az Útinform péntek reggel a honlapján.

Megölte csecsemőjét egy anya

Pataki József 2022.11.24.
A Baranya Megyei Főügyészség vádat emelt a két hónapos gyermekét megfojtó komlói nő ellen.
video4 - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között
video3 - Kategoriak között

Itthon

Berúgja a tél az ajtót, megérkezik a fogvacogtató hideg

AC News 2022.11.26.
Mára a köd miatt 10 megyében is veszélyre figyelmeztet, a következő hétre pedig az átlagosnál hidegebbet jósol az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Novák Katalin vonattal utazott el Volodimir Zelenszkijhez

AC News 2022.11.26.
Az orosz–ukrán háború kezdete óta a legmagasabb szintű látogatást teszi a magyar állam képviseletében Novák Katalin köztársasági elnök Ukrajnában.  

Szijjártó Péter: siralmas, hogy Brüsszel akadályozza a beruházásokat az EU-tagállamokban

AC News 2022.11.25.
Siralmas, hogy Brüsszel akadályozza a beruházásokat az európai uniós tagállamokban, miközben csakis ezek révén lenne elkerülhető az ukrajnai háború és a szankciók okozta recesszió - szögez...

Világ

Fegyveres leszámolás a szerb-magyar határnál

AC News 2022.11.25.
Ismét fegyverekkel támadtak egymásnak migránsok a szerb-magyar határ közelében, ezúttal a Röszkével szomszédos Horgoson - közölte a szabadkai Pannon RTV pénteken.

Spanyolország lehetővé tenné a kettős állampolgárság megszerzését a románok számára

Pataki József 2022.11.24.
Spanyolország lehetővé tenné a kettős állampolgárság megszerzését a románok számára, és ennek megvalósítására közös munkacsoportot hoz létre Romániával - j...

Újabb 400 millió dollárnyi katonai segélyt küld az Egyesült Államok Ukrajnának

Pataki József 2022.11.24.
Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollárnyi (mintegy 170 milliárd forint) katonai segítséget bocsát Ukrajna rendelkezésére - az összeg felhasználására az elnök adott felhatalmazást a K...
video4 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video5 - Kategoriak között

Profil

Dr. Merkely Béla: Nem értik az emberek, miért kell egészségesen élni

Pataki József 2022.11.19.
A héten nyitották meg az ETELE Plázában a Body Worlds kiállítást, ahol feldarabolt emberi testeket, állatokat és a test más anatómiai struktúráit mutatják be plasztináció segíts&eac...

Pancsó Gergely: Gondoskodom róla, hogy póló ne maradjon szárazon

Pataki József 2022.11.05.
Az edző, már gyermekkora óta sportol minden egyes nap, így nem volt kérdés annak idején, hogy milyen irányba fog elmozdulni az élete. Azóta rengeteg versenyen mérettette meg magát, és sikert sikerre halmozott. &Eacu...

500 mangalicát tart Fekete Zsóka, akit a leginspirálóbb gasztronómiai teljesítményéért díjaztak

AC News 2022.10.27.
A 2022-es Femcafé Inspiráló nők gáláján a leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény díjat Fekete Zsóka Mangalicatenyésztő, a Mangalica Farm tulajdonosa kapta. A Hajdúbösz&ou...

Amiről beszélnek

Szerednyey Béla Ferenc pápától kért engedélyt

AC News 2022.11.26.
A közismert színész szeretné feleségét templomban is elvenni, ám ez nem olyan egyszerű.  

Teljesen kiborultak Mariah Carey rajongói

AC News 2022.11.25.
Sokan úgy vélik, hogy az aranytorkú énekesnő a koncertjén végigtátogta a leghíresebb számát, amely nem mellesleg egy kisebb vagyont hozott eddig neki.

Kovács Kati vallomása Balázs Fecó haláláról: Kicsit szerintem mind hibásak vagyunk

AC News 2022.11.25.
Szerettei és pályatársai a mai napig gyászolják a két évvel ezelőtt elhunyt Balázs Fecót. Kovács Kati a mai napig elérzékenyül, ha zenésztársára gondol.
video5 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között
Remiz uzlethaz - felugro